ALVA on esy, koska se verkottaa ulkovalaistuksen älykkäästi

Älykkäät tiet

ALVA-pollarivalaisimissa konkretisoituu kestävän ja älykkään ulkovalaistuksen ihanne. Integroidun liikeilmaisimen ansiosta koko valaisinryhmää voi ohjata automaattisesti.

More

Yksityiskohtien korostus

ALVA Up-/Downlight -kohdevalaisimet luovat kauniin valoefektin keilamaisilla valonsäteillä ja valokransseilla, ja tekevät julkisivuista viehättäviä ja ajattoman tyylikkäitä.

More

Vaikuttavat sisääntulot

Myös ALVA-seinä- ja kattovalaisimissa hyödynnetään älykkään ohjauksen etuja liikeilmaisimilla: esimerkiksi suunnistusvalossa ja hämäräkytkintoiminnossa.

More

Pysyy puhtaana ja kuivana

Meri-ilmaa kestävät alumiinipainevaletut kotelot ovat erittäin lujatekoisia ja suojaavat valaisimia tehokkaasti vedeltä ja pölyltä. Valaisimien jauhepäällystetty pinta näyttää tyylikkäältä, ja kiiltävän pinnoitteen lootusefekti suojaa graffiteilta.

Erittäin kestävä

Alumiinipainevalettujen tai suulakepuristettujen kotelojen ansiosta ALVA-sarjan valaisimet ovat todella kestäviä ja pitkäikäisiä.

Toimii tarpeen mukaan

Integroidun liikeilmaisimen ansiosta valot palavat vain silloin, kun niitä tarvitaan. Myös aiemmin asennetut valaisimet ja muut päätelaitteet voidaan kytkeä järjestelmään. Se lisää turvallisuutta ja mukavuutta – ja säästää energiaa. Valaisimessa on suunnistusvalo- ja hämäräkytkintoiminnot.

Yksilöllistä valonhallintaa tarpeen mukaan ohjautuviin ratkaisuihin

Valaistuksen koko potentiaali on mahdollista hyödyntää vain loppuun asti hiotulla valonhallintajärjestelmällä, ja ainoastaan älykkäällä ohjauksella saadaan aikaan jokaisen käyttäjän tarpeisiin räätälöity valaistusratkaisu. Jos valot on verkotettu, ratkaisun toteuttaminen on erityisen helppoa. 

ESYLUXin ALVA-sarja tukee myös digitaalista DALI-standardia. DALIn avulla LED-valojen himmennyskäyttäytyminen voidaan optimoida. Lisäksi DALI mahdollistaa rakennusten pääjärjestelmiin liittymisen ja yksilöllisen valaistuksen luomisen. ALVA-pollarivalaisimien DALI-yhteensopivien mallien avulla omiin mieltymyksiin sopiva valaistus on helppo toteuttaa. 

Jos pollarivalaisimissa on lisäksi liikeilmaisin, kokonaista valaisinryhmää voidaan ohjata automaattisesti. Kun joku tulee liikeilmaisimien lähelle, verkotetut valaisimet esimerkiksi syttyvät yhtä aikaa. Ne myös sammuvat yhtä aikaa, kun niiden lähettyvillä ei enää ole ketään. Liikkeen havaitsemissuunnalla ei ole merkitystä. Tämän ansiosta valaisimet käyttävät energiaa vain silloin, kun se on tarpeen.

Haluatko kytkeä useampia valaisimia samaan verkkoon? Se onnistuu kyllä: Laitteet, jotka eivät ole DALI-yhteensopivia, voidaan liittää järjestelmään ESYLUXin lisämoduulin (DALI-kytkimen) avulla. Esimerkkejä näistä laitteista ovat ALVA Up-/Downlight -kohdevalaisimet, seinä- ja kattovalaisimet tai vaikkapa pihan suihkulähde. Valaistuksen voi myös kytkeä manuaalisesti painikkeella. Jos valaistus unohdetaan sammuttaa, tekniikka hoitaa sen automaattisesti.

Pollarivalaisimiin ja seinä- ja kattovalaisimiin lisävarusteena saatava liikeilmaisin tarjoaa lisäksi muita hyödyllisiä ohjaustoimintoja: Tarvittaessa se toimii kevyesti ja miellyttävästi valaisevana suunnistusvalona, kun lähettyvillä ei ole ihmisiä. Valittavissa on myös hämäräkytkintoiminto, joka kytkee valaistuksen itsenäisesti, kun ulkona tulee pimeää. Kun aurinko taas aamulla nousee, keinovalaistus sammuu itsestään.

Tärkeimmät edut

  • Pollarivalaisimet eri pituuksilla ja halkaisijoilla
  • Valokeilan luovat Up-/Downlight-kohdevalaisimet
  • Talonnumerovalaisin tai kulkuväylän valaistus, seinä- tai kattoasennus
  • Laadukas painevalettu alumiinikotelo
  • Likaa hylkivä jauhepinnoitteen ja lotusefektin ansiosta
  • Valittavissa kirkas tai opaalinvärinen diffuusori
  • Saatavana erilaisia valaistuskulmia tai valoaukkoja
  • Saatavana liikeilmaisin, suunnistusvalo ja hämäräkytkintoiminto
  • Lisävarusteena DALI-verkotus

More