ALVA on ESY ja verkottaa ulkovalaisinjärjestelmän älykkäästi

Älykkäät
tiet

ALVA-pollarivalaisimissa konkretisoituu kestävän ja älykkään ulkovalaistuksen ihanne. Integroidun liikeilmaisimen ansiosta koko valaisinryhmää voi ohjata automaattisesti.

More

Yksityiskohtien
korostus

ALVA Up-/Downlight -kohdevalaisimet luovat kauniin valoefektin keilamaisilla valonsäteillä ja valokransseilla, ja tekevät julkisivuista viehättäviä ja ajattoman tyylikkäitä.

More

Älykästä valoa
IT-ammattilaisille

März-yhtiön rakennus Hampurin lähellä: ALVA-pollarivalaisimet, joissa on integroidut DALI-liiketunnistimet, ohjaavat valaistusryhmiä ympäri rakennusta broadcast-tilassa ja toteuttavat tarvittaessa miellyttävän suuntavalaistuksen.

More

pitkäikäistä
synergiaa

ESYLUXin ALVA-ulkovalaisimet sopivat erinomaisesti yhteen DEFENSOR-sarjan kanssa jo pelkästään yhteensopivien värisävyjen ja tyylikkään ulkomuotonsa vuoksi. Meri-ilmaa kestävä alumiinikotelo, erinomainen iskunkestävyys ja asennettujen LED-valojen pitkäikäisyys muodostavat yhdessä DEFENSOR-suojatoimintojen kanssa älykkään valoratkaisun, johon voi takuulla luottaa.

More

Pysyy puhtaana ja kuivana

Meri-ilmaa kestävät alumiinipainevaletut kotelot ovat erittäin lujatekoisia ja suojaavat valaisimia tehokkaasti vedeltä ja pölyltä. Valaisimien jauhepäällystetty pinta näyttää tyylikkäältä, ja kiiltävän pinnoitteen lootusefekti suojaa graffiteilta.

Erittäin kestävä

Alumiinipainevalettujen tai suulakepuristettujen kotelojen ansiosta ALVA-sarjan valaisimet ovat todella kestäviä ja pitkäikäisiä.

Toimii tarpeen mukaan

Integroidun liikeilmaisimen ansiosta valot palavat vain silloin, kun niitä tarvitaan. Myös aiemmin asennetut valaisimet ja muut päätelaitteet voidaan kytkeä järjestelmään. Se lisää turvallisuutta ja mukavuutta – ja säästää energiaa. Valaisimessa on suunnistusvalo- ja hämäräkytkintoiminnot.

Älykäs. Yksilöllinen.
Pitkäikäinen.

ALVA-sarja on vakuuttava osoitus kestävästä ja modernista ulkovalaistusratkaisusta. Meri-ilmaa kestävät painevaletut alumiinikotelot ovat erittäin lujatekoisia ja suojaavat valaisimia tehokkaasti vedeltä ja pölyltä. Valaisimien jauhepäällystetty ja likaa hylkivä pinta näyttää tyylikkäältä ja suojaa graffiteilta. Yhtä vakuuttavaa on niiden valo. Kirkkaanvalkoiset LED-valonlähteet ovat erityisen pitkäikäisiä ja luovat ympäristöön luonnollisen valaistuksen. Kun tähän yhdistetään vielä liikeilmaisin ja digitaalinen verkotus, voidaan todellakin puhua älykkäästä valonhallintaratkaisusta, joka voidaan mukauttaa täysin käyttäjien toiveiden mukaan!

Yksilöllistä valonhallintaa tarpeen mukaan ohjautuviin ratkaisuihin

Valaistuksen koko potentiaali on mahdollista hyödyntää vain loppuun asti hiotulla valonhallintajärjestelmällä, ja ainoastaan älykkäällä ohjauksella saadaan aikaan jokaisen käyttäjän tarpeisiin räätälöity valaistusratkaisu. Jos valot on verkotettu, ratkaisun toteuttaminen on erityisen helppoa.

ESYLUXin ALVA-sarja tukee myös digitaalista DALI-standardia. DALIn avulla LED-valojen himmennyskäyttäytyminen voidaan optimoida. Lisäksi DALI mahdollistaa rakennusten pääjärjestelmiin liittymisen ja yksilöllisen valaistuksen luomisen. ALVA-pollarivalaisimien DALI-yhteensopivien mallien avulla omiin mieltymyksiin sopiva valaistus on helppo toteuttaa.

Jos pollarivalaisimissa on lisäksi liikeilmaisin, kokonaista valaisinryhmää voidaan ohjata automaattisesti. Kun joku tulee liikeilmaisimien lähelle, verkotetut valaisimet esimerkiksi syttyvät yhtä aikaa. Ne myös sammuvat yhtä aikaa, kun niiden lähettyvillä ei enää ole ketään. Liikkeen havaitsemissuunnalla ei ole merkitystä. Tämän ansiosta valaisimet käyttävät energiaa vain silloin, kun se on tarpeen.


Haluatko kytkeä useampia valaisimia samaan verkkoon? Se onnistuu kyllä: Laitteet, jotka eivät ole DALI-yhteensopivia, voidaan liittää järjestel-mään ESYLUXin lisämoduulin (DALI-toimilaite) avulla. Esimerkkejä näistä laitteista ovat ALVA-sarjan Up-/Downlight-kohdevalaisimet, seinä- ja kattovalaisimet tai vaikkapa pihan suihkulähde.

Valaistuksen voi myös kytkeä manuaalisesti painikkeella. Jos valaistus unohdetaan sammuttaa, tekniikka hoitaa sen automaattisesti.

Ohjaamalla ALVA-sarjan pollarivalaisimia ja ylös-/alasvalaisimia DEFENSOR-liiketunnistimella saadaan ulkoalueille valaistusratkaisu, joka on yhtä älykäs kuin visuaalisesti harmoninen (ks. esimerkki 2).


Suunnistusvalo

jälkihehku

Pollarivalaisimiin ja seinä- ja kattovalaisimiin lisävarusteena saatava liikeilmaisin tarjoaa lisäksi muita hyödyllisiä ohjaustoimintoja: Tarvittaessa se toimii kevyesti ja miellyttävästi valaisevana suunnistusvalona, kun lähettyvillä ei ole ihmisiä. Lisäksi voit käyttää hämäräkytkintoimintoa, joka kytkee valaistuksen itsenäisesti, kun ulkona tulee pimeää. Kun aurinko taas aamulla nousee, keinovalaistus sammuu itsestään.

Kulkureittien valaistuksen verkotukseen

ALVA-pollarivalaisimien avulla voit valaista ulkoalueet yhtä älykkäästi kuin sisätilat. Älykäs valo-ohjaus takaa yksilöllisten valaistustilojen ansiosta kaikkiin tilanteisiin sopivan valaistuksen.

Jos pollariin on integroitu tunnistin, voi se samalla ohjata koko valoryhmää automaattisesti. Myös aiemmin asennetut valaisimet ja muut päätelaitteet voidaan kytkeä järjestelmään. Se lisää turvallisuutta ja mukavuutta – ja säästää energiaa. Pollarivalaisin vakuuttaa myös vankalla alumiinirakenteellaan ja häikäisemättömällä valollaan.

More

TÄRKEIMMÄT EDUT

  • Kestää meri-ilmaa ja hylkii likaa
  • Liikeilmaisimella varustettuihin malleihin saatavana suunnistusvalo- ja hämäräkytkintoiminto
  • Liikeilmaisimen ansiosta muita valaisimia ja kytkintoimilaitteita voi ohjata energiatehokkaasti

Yksityiskohtien korostamiseen

Julkisivut eivät aina miellytä katsojan silmää. Usein jotain näyttää puuttuvan. Hyvään ulkonäköön ei riitä pelkkä valaisu, vaan tarvitaan myös estetiikkaa.

Tämän tehtävän täyttävät ALVA-sarjan Up-/Downlight-valaisimet. Niiden ylös- ja alaspäin suunnatut keilamaiset valonsäteet luovat ulkoseinään kauniin valoefektin, ja rungon valokranssit kruunaavat kokonaisuuden. Näin rakennus saa viimeisen silauksen, ja julkisivusta tulee viehättävä ja ajattoman tyylikäs!

TÄRKEIMMÄT EDUT

  • Kestää meri-ilmaa ja hylkii likaa
  • Kolme valaistuskulmavaihtoehtoa (13°, 28° ja 50°)
  • Yksinkertainen asennus yhden käden yleispistojalustan ja suuren johdotustilan ansiosta
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 3000 K / 13°
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 3000 K / 28°
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 3000 K / 50°
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 4000 K / 13°
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 4000 K / 28°
ALVA Up-/Downlight-kohdevalaisimet 4000 K / 50°

DEFENSOR on ESY, koska se antaa yksinkertaisesti enemmän suojaa

DEFENSOR-sarjan liikeilmaisimet ja hämäräkytkimet ovat paitsi muotokieleltään kauniita ja yksinkertaisia asentaa, myös toiminnoiltaan turvallisuutta, käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta parantavia.

More