Media Center

Ladattavat tiedostot

Ladattavien tiedostojen alueella voit ladata tietokoneellesi sinulle tärkeitä tietoja valikoiden. Jos et löydä etsimiäsi materiaaleja, ota yhteyttä lomakkeemme avulla, niin autamme sinua mielellämme.

Tuoteluettelot ja esitteet
09.2017

QUADRO-SETS CELINE JA NOVA

07.2017

VALAISTUS LUETTELO 2017 / 2018

07.2017

LUETTELO AUTOMAATIO 2017 / 2018

05.2017

LED-DOWNLIGHTS ESITE

05.2017

SUN ESITE

05.2017

SUN ESITE

04.2017

SLX/ELX ESITE 2017

03.2017

AL P MONZA / GARDA -TUOTESARJA

07.2015

ESITE AUTOMAATIORATKAISUT

Kuvaustekstit

Täältä löytyvät ESYLUX-tuotteiden kuvaustekstit muodoissa d81 (GAEB 90), p81 (GAEB 2000) sekä RTF (Rich-Text-Format) yhtenä asiakirjana. Voit ladata ne helposti tietokoneellesi. Jos sinulla on jotain kysyttävää, käytä yhteydenottolomakettamme.

 

d81 (GAEB 90) - ESYLUX Programm im GAEB 90 Format (Dateigröße: 167 kb)
p81 (GAEB 2000) - ESYLUX Programm im GAEB 2000 Format (Dateigröße: 65 kb)
RTF (Word) - ESYLUX Programm im RTF-Format (Dateigröße: 54 kb)
KNX-tuotetietokanta

Käyttöehdot

ESYLUX GmbH / ESYLUX Deutschland GmbH antaa käyttäjälle ei-yksinomaisen ja siirtokelvottoman oikeuden ladata ja käyttää ESYLUX-tuoteohjelmistoa. Tuoteohjelmisto on maksuton. Oikeutta vastaavan lähdekoodin julkaisemiseen ei ole.

ESYLUX-tuoteohjelmisto sisältää ESYLUX-tuotekohtaista tietoa, ja se on erityisesti ESYLUX-tuotteille kehitetty ohjelmisto. Muiden valmistajien tuotteiden käyttö tai siirto ohjelmaan on kielletty, sillä silloin saattaa laitteistoissa tai tuotteissa ilmetä ei toivottuja tai vaarallisia olosuhteita.

Vastuu oikeudellisista ja esineellisistä virheistä
ESYLUX GmbH tai ESYLUX Deutschland GmbH vastaavat ainoastaan aikomuksellisista ohjelmistovirheistä tai törkeästä huolimattomuudesta aiheutuneista virheistä, erityisesti tuotetietokannan (tietueet, tiedostot, ohjelmat) soveltuvuuden osalta.

Virukset
Säännöllisistä ja huolellisista tarkistuksista huolimatta ESYLUX GmbH / ESYLUX Deutschland GmbH ei voi taata, että tässä sivustossa ja ladattavissa tiedostoissa ei varmasti esiinny viruksia. Ennen tietoaineistojen, ohjelmistojen, tuotetietokantojen ja tietojen lataamista käyttäjän on huolehdittava vastaavista turvallisuustoimenpiteistä ja ajankohtaisista virustorjuntaohjelmistoista.

 

Muutoin voimassa ovat ESYLUX Deutschland GmbH:n yleiset sopimusehdot.

Tästä voit ladata ESYLUX-KNX-tuotteiden täydellisen tuotetietokannan ja tarvittavan KNX-ohjelmiston.
Mobiilisovellukset

ESYLUX Light Control -SOVELLUS

ESYLUX on kehittänyt ESYLUX-järjestelmävalaisinten käyttöön sovelluksen, jonka avulla valaisimia voidaan ohjata helposti Bluetooth-yhteydellä. Sovelluksella voidaan tehdä perusmääritys sekä ohjata yksittäisiä valaisimia ja kanavia. Käyttäjä voi siis määrittää järjestelmän mukavasti ja helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Kontakt Sidebar fi

Kontakt Sidebar

OTA YHTEYTTÄ

* Pakollinen kenttä