RATKAISU VALAISTUKSEN
YKSILÖLLISEEN SUUNNITTELUUN: ESY!

Monipuolista
valaistusta

Joskus ne muodostavat huoneen ainoan valaistuksen, toisinaan taas täydentävät päävalaistusta osana tilan kokonaisratkaisua: Downlight-kohdevalaisimet ovat jo pitkään olleet suosittuja eteisissä, porraskäytävissä ja auloissa.

More

Paljon malleja
ja tehoa

Erilaiset ympäristöt vaativat tuotevalikoimalta monipuolisuutta, jotta niin tilakohtaisiin vaatimuksiin kuin henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja erilaisiin pääkäyttötarkoituksiin löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

More

Pitkäikäinen ja
helppo asentaa

ESYLUXin LED-Downlights-kohdevalaisimissa käytetty tekniikka kestää pitkään – asennus sen sijaan on helppoa ja nopeaa!

More

ALICIA-SARJA
Paljon malleja ja tehoa

ELSA-sarja sisältää klassisia Downlight-kohdevalaisimia, joiden minimalistinen muotoilu sopii ihanteellisesti täydentämään yleisvalaistusta tai käytettäväksi yksinään esimerkiksi eteis- ja aulatiloissa. Ilmeeltään harmoniseen valikoimaan kuuluu useita malleja, joiden erilaiset koot, muodot, tehot, valon värit ja käyttötavat avaavat monenlaisia käyttömahdollisuuksia.

More

Valittavissa myös
liikeilmaisin

ELSA-2 -sarjan Downlight-kohdevalaisimet valaisevat elegantisti, ja ne on varustettu integroidulla liikeilmaisimella. Näin ne pienentävät energiankulutusta, helpottavat asennusta ja saavat katon asennuskohdan näyttämään siistiltä.

More

Joustava
asennus

Matala asennuskorkeus ja jousikiinnikkeet helpottavat asennusta. Soviterenkaamme sopivat myös vakiokokoa suurempiin asennusaukkoihin, ja pitkiä asennusvälejä varten valikoimissamme on jatkokaapeli. ELSA-2-sarjan 165 ja 225 mm:n malleihin on saatavana lisävarusteena pinta-asennuskehys.

Tärkeimmät edut

  • Laadukas alumiinikotelo
  • Asennukseen ei tarvita lisävarusteita
  • Elektroninen liitäntälaite sisältyy toimitukseen
  • Elektroninen liitäntälaite on helppo liittää pistoliitännällä
  • Kotelointiluokka IP20, katon alapuolella IP44
  • Välkkymätön valo on hyväksi terveydelle eikä rasita silmiä
  • ELSA-2 -mallissa entistäkin parempi energiatehokkuus
  • Lisävarusteena integroitu läsnäolo- tai liikeilmaisimissa (ELSA-2)

More