Mukana aina oikea työväline:
ESY-Pen ja ESY-sovellus!

Pari, joka hoitaa
kaiken

ESYLUXin automaatio- ja valaistusratkaisut luovat älykästä synergiaa ja parantavat tehokkuutta, ilmapiiriä ja hyvinvointia.
ESY-Pen ja ESY-sovellus ovat jatkoa menestyksekkäälle yleiskauko-ohjauksellemme.

More

Parametrien asetus
ja kauko-ohjaus

ESY-Penin ja ESY-sovelluksen avulla kaikkien kauko-ohjattavien ESYLUX-läsnäolo- ja liikeilmaisimien sekä -valaistusjärjestelmien parametrien asetus ja kauko-ohjaus onnistuvat kätevästi älypuhelimella tai tablet-laitteella.

More

Valomittari ja
projektinhallintatyökalu

Tallenna, hallinnoi, kirjaa ja kloonaa tietoja: ESY-Penin ja ESY-sovelluksen avulla myös projektikirjasto kulkee kätevästi mukana. Lisäksi ESY-Penin integroitu valomittari mittaa valoarvot tarkasti asennuksen yhteydessä.

More

Projektinhallinta mobiililaitteilla

ESY-Pen ja ESY-sovellus mahdollistavat projektien tallennuksen, tarkastelun ja siirron:

  • Kunkin projektin voi tallentaa ESY-sovellukseen omalla projektinimellä ja yksilöllisellä kuvauksella.
  • ESY-sovelluksella voit hallita suuriakin projekteja: pystyt tallentamaan enimmillään 64 kerroksen tiedot, jolloin kussakin kerroksessa voi olla jopa 64 tilaa ja jokaisessa tilassa 64 laitetta.
  • Haluttu huone voidaan avata ESY-sovelluksessa muutamalla napautuksella. Näin ESYLUX-tuotteiden tunnistaminen, valinta ja parametrien asetus sujuu nopeasti.
  • Määritetyt projektit voidaan tallentaa ESY-sovellukseen ja tarvittaessa välittää edelleen muille käyttäjille. Voit käyttää aiemmin käytettyjä määrityksiä uudelleen ja välittää ne samantyyppisiin tuotteisiin välittömästi ESY-Penin avulla (kloonaus).
  • Projektin dokumentaatio voidaan koota projektiraporttiin ja tarvittaessa lähettää tai tulostaa PDF-tiedostona.

...ÄLYPUHELIMELLA tai TABLETILLA

Kytke ESY-Penin virta, ota Bluetooth käyttöön älypuhelimessa tai tablet-laitteessa ja muodosta yhteys ESY-Peniin ja ESY-sovellukseen laitteen PIN-koodin avulla. ESY-Pen näkyy jo ESY-sovelluksen hallintapaneelissa ja se on käyttövalmis.

ESY-sovelluksen voi ladata maksutta iOS- ja Android-laitteeseen, ja se on taaksepäin yhteensopiva kaikkien saatavilla olevien ESYLUXin läsnäolo- ja liikeilmaisinten kanssa.

Älykästä synergiaa

ESY-Pen ja ESY-sovellus tarjoavat aina oikean työvälineen kaikille kauko-ohjattaville ESYLUX-ratkaisuille. Niiden ansiosta olet valmis kaikkia ESYLUXin järjestelmien nykyisiä ja tulevia asennuksia varten. Silikonikärkensä ansiosta ESY-Pen soveltuu käytettäväksi myös älypuhelinten ja tablet-laitteiden kosketusnäyttökynänä.

More

Helppo ottaa käyttöön...

ESY-sovelluksen avulla kaikkien kauko-ohjattavien ESYLUX-läsnäolo- ja liikeilmaisimien sekä -valaistusjärjestelmien parametrit voidaan asettaa kätevästi älypuhelimella tai tablet-laitteella. Mobiililaitteiden Bluetooth-yhteydellä annetut komennot välitetään laitteisiin kätevästi ESY-Penin infrapunayhteydellä. Näin ESYLUX tarjoaa helppokäyttöisen ja uusinta tekniikkaa edustavan järjestelmän, joka ei ole sidottu fyysisiin liitäntöihin.

Vakiomääritykset
kaikille kauko-ohjattaville ESYLUX-tuotteille ESY-sovelluksen ja ESY-Penin muodostaman yhteyden (IR) avulla

Määritykset integroidulla Bluetooth-moduulilla varustetuille tuotteille
suoraan ESY-sovelluksesta

ELC-valaistusjärjestelmien manuaalinen ohjaus
suoraan ESY-Penillä

...ja hallintaa

Toimiston valaistuksen voi himmentää hetkessä esitystä varten tai muuttaa kirkkaammaksi, kun taivaalle kertyy synkkiä pilviä:
ESY-Pen ja ESY-sovellus toimivat hyvin myös työpaikalla tehtävään kauko-ohjaukseen. Niiden avulla on helppo ohjata valoja yksilöllisesti ja säätää valaistusta kunkin tilanteen tarpeiden mukaan.

Kaikkien ohjattavien laitteiden valon voi sytyttää ja sammuttaa, valoa voi kirkastaa tai himmentää ja valon väriä voi muuttaa. ESYLUX Light Control ELC -valaistusjärjestelmiä voidaan hallita myös pelkästään ESY-Penillä.

Mutkatonta
valonmittausta

Anturien asiantuntijana olemme lisänneet ESY-Peniin oman valoanturin, joka helpottaa valonmittausta asennuksen aikana.
ESY-Pen lähettää mittaustuloksensa ESY-sovellukseen, missä se näytetään automaattisesti.

More