×

Monitoimilaite
asennukseen:
ESY-Pen

monilahjakkuus

ESY-Pen on uusi helppokäyttöinen monitoimilaite ESYLUXin kaikkien läsnäolo- ja liikeilmaisimien sekä valaistusjärjestelmien käyttöönottoon, kauko-ohjaukseen, valomittaukseen ja projektinhallintaan. 

More

Käyttöönottotyökalu
ja kauko-ohjain

ESY-Pen toimii Bluetoothin ja sovelluksen avulla käyttöönottotyökaluna, mutta sillä voi ohjata myös valaistuksen kytkentää ja himmennystä sekä vaihtaa valonväriä tai valaistustilaa.

More

Valomittari ja
projektinhallintatyökalu

ESY-Penin integroitu valomittari mittaa ja säätää valoarvot tarkasti. Lisäksi sitä voidaan käyttää mobiililaitteiden ESY-sovelluksen kanssa projektinhallintaan.

More

Älykästä synergiaa

ESYLUXin automaatio- ja valaistusratkaisut luovat älykästä synergiaa ja parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta. ESY-Pen ei ole vain uusi malli menestyksekkäiden yleiskauko-ohjainten sarjassa, vaan todellisena monilahjakkuutena se edustaa ESY-periaatetta ja tarjoaa älykästä synergiaa vaivattomasti! 

More

Valmiina tulevaisuuteen

Siltatoimintonsa avulla ESY-Pen hyödyntää kaksisuuntaista tiedonsiirtoa mobiilipäätelaitteiden sekä ESYLUXin läsnäoloilmaisimien ja valaistusjärjestelmien välillä Bluetooth- ja infrapunayhteydellä. Näin asennetut järjestelmät voidaan määrittää ja ottaa käyttöön yksinkertaisesti ja vaivattomasti ESY-sovelluksella*. Silikonikärkensä ansiosta ESY-Pen soveltuu käytettäväksi myös älypuhelinten ja tabletien kosketusnäyttökynänä. Näin se takaa, että olet valmis kaikkiin nykyisiin ja tuleviin ESYLUX-asennuksiin, olipa niiden fyysinen liitäntä mikä tahansa.

* Pakollinen uusissa laitteissa 2019 alkaen

...ÄLYPUHELIMELLA TAI TABLETILLA

ESY-Pen on yhteensopiva iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi se on taaksepäin yhteensopiva kaikkien saatavana olevien ESYLUXin läsnäolo- ja liikeilmaisimien kanssa (yksisuuntainen tiedonsiirto).

Valaistuksen kätevä
kauko-ohjaus

Pöytälaitteena latausasemassaan ESY-Pen toimii yksinkertaisena kauko-ohjaimena valaistuksen säätöä varten. Penin painikkeilla voidaan kytkeä tai himmentää valoja tai käyttää mahdollisesti tallennettuja valaistustiloja. Toiminnot vaihtelevat ohjattavan ilmaisimen tyypin mukaan. Biologisesti vaikuttavaa valoa tuottavissa ELC-valaistusjärjestelmissä sillä voidaan muuttaa myös valonväriä. 

More

Valomittaukset kaikissa tilanteissa

Olemme antureiden asiantuntijoita, joten lisäsimme luonnollisesti anturin myös ESY-Peniin. Se helpottaa asennusta ja takaa, että valo on loppukäyttäjän kannalta paras mahdollinen.

1. Integroidun valoanturin ansiosta kytkentälaitteen tai vakiovalonsäädön valoarvoa on helppo säätää. Erillistä valomittaria ei tarvita, vaan laitteiston määrittämiseen riittää ESY-Pen.

2. Kun anturia käytetään ulkoisena valomittarina työskentelytasolla, saadaan tarkka valoarvo kohdassa, jossa se on näkemisen kannalta tärkeintä. Näin voidaan varmistaa, että työpaikan valonlaatu on paras mahdollinen loppukäyttäjän kannalta.

ESY-Pen -pakkaukseen sisältyy

  1. latausasema, joka lataamisen lisäksi varmistaa, että anturi mittaa valon määrää jatkuvasti työskentelykorkeudella
     
  2. ESY-Pen, jossa on kolme helppokäyttöistä painiketta

Projektinhallinta mobiililaitteilla

Kun tietoja tallennetaan, hallitaan ja dokumentoidaan ESY-Penin ja ESY-sovelluksen avulla, projektikirjasto kulkee kätevästi mukana. Yhdessä käytettynä ne mahdollistavat määritettyjen projektien tallennuksen, tarkastelun ja siirron:

  • Voit yksilöidä rakennukset projektin nimen ja numeron, yhteyshenkilön, aikaleiman ja sijainnin avulla.
  • Voit määrittää projektiin kerroksia, joista kussakin voi olla jopa 64 huonetta.
  • ESY-sovelluksessa voit avata haluamasi huoneen muutamalla napautuksella. Näin ESYLUX-tuotteiden luettelointi, valinta ja parametrien asetus sujuu nopeasti.
  • Voit tallentaa määritetyt projektit ESY-sovellukseen tai välittää ne edelleen muille käyttäjille.
  • Aiemmin tehdyt määritykset voi avata uudelleen ja siirtää (kloonata) muihin samantyyppisiin tuotteisiin.
  • Projektin dokumentaation voi koota projektiraporttiin ja tarvittaessa lähettää tai tulostaa PDF-tiedostona.