Paras työvalo ja lisätoiminnot. ESY!

Innovatiivista
ohjausta

ESYLUX Light Control ELC -ohjaustekniikan avulla me yksinkertaistamme älykkään sisätilavalaistuksen radikaalilla tavalla ja tuomme Human Centric Lighting -ratkaisun kaikkien ulottuville.

Paras hinnan ja
laadun suhde

ELC-järjestelmäratkaisut parantavat elämänlaatua edullisesti. Saat älykkään ja kestävästi energiatehokkaan valaistusratkaisun ainutlaatuisen huokeaan hintaan. Tämä sijoitus maksaa itsensä pian takaisin.

 • Energiatehokas biologisesti vaikuttava valo SymbiLogic-tekniikalla Heti käytt
 • övalmis helppokäyttöisen Plug-and-play-asennuksen ansiosta
 • Paras valaistus työskentelyyn, pienet kokonaiskustannukset
 • Valmiiksi määritetyt asennusvalmiit sarjat tai vapaasti yhdisteltävät ratkaisut
 • Yksinkertainen ja virheetön sarjaan kytkentä pistoliitännöillä
 • Käytettävissä kätevästi painikkeella tai sovelluksella

Ratkaisut  
yhdessä paketissa

ESYLUX Light Control mahdollistaa yksinkertaiset huoneratkaisut, joihin sisältyvät kattovalaisimet, anturit ja ohjausyksikkö. Näin saat laadukkainta valoa ja huipputason energiatehokkuutta parhaaseen hintaan.

Mukana Human Centric
Lighting

Integroituun SymbiLogic-tekniikkaan yhdistetyt ELC-ratkaisut  tarjoavat ihmisille parasta valoa ja älykkään ohjausratkaisun. Niiden biologisesti vaikuttava valo seuraa luonnollisen päivänvalon dynaamisia muutoksia ja lisää näin hyvinvointia ja jaksamista. Läsnäoloon ja päivänvaloon  perustuvan mukautuvan HCL-valonohjauksen ansiosta myös ratkaisun energiatehokkuus on aivan omaa luokkaansa.

More

Kustannukset laskuun, tehokkuus nousuun

Toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja terveydenhoitolaitoksissa ihanteellisen valonlaadun lisäksi on otettava huomioon taloudelliset seikat. Optimaalisen valaistusratkaisun on sovittava niin budjettiin kuin rakennuspiirustuksiinkin. ESYLUX Light Control tarjoaa parhaan, elämänlaatua parantavan työvalaistuksen erittäin edulliseen hintaan. Asennusvalmiit pakettiratkaisut sisältävät CELINE- tai NOVA-sarjojen valaisimet, COMPACT-sarjan läsnäoloilmaisimet ja älykkään ELC-valaistusjärjestelmät SMARTDRIVER. Saatavana on kaksi versiota: SymbiLogic ja vakiovalonväri.

ELC-järjestelmäratkaisujen SymbiLogic-versiot sopivat ihanteellisesti esimerkiksi avotoimistojen ja potilashuoneiden kaltaisiin tiloihin, joissa ihmiset oleskelevat pitkiä aikoja ja hyötyvät biologisesti vaikuttavasta valosta. Vakiovalonväri sen sijaan soveltuu erinomaisesti vain toisinaan käytettäviin tiloihin, kuten eteisiin, sisäänkäynteihin ja porraskäytäviin. Kummassakin tapauksessa valaistus kytketään älykkäällä ilmaisintekniikalla läsnäolon tai päivänvalon määrän mukaan, jotta järjestelmä olisi mahdollisimman energiatehokas. ESYLUX Light Control tarjoaa tämän päivänvaloa erinomaisesti hyödyntävän tekniikan ainutlaatuisen edulliseen neliöhintaan.

Huipputason valaistus, matalat kustannukset

Tarpeen mukaan ohjautuva vakiovalonsäätö

Plug-and-play
aivan uudella tavalla

Modernien valaistusjärjestelmien käyttöönotto ei ole koskaan aiemmin ollut näin nopeaa ja vaivatonta: ESYLUX Light Control -järjestelmän SMARTDRIVER-ohjain sisältää kaikkien valaisimien ja ilmaisimien jännitteensyötön. Niinpä järjestelmä voidaan kytkeä Plug-and-play-liitännöillä ja ottaa välittömästi käyttöön ilman  minkäänlaista ohjelmointiosaamista, jopa vaativissa tilaratkaisuissa.

More

Vapaasti määritettävä tai asennusvalmis ratkaisu

Haluamme tarjota huippulaadukasta valoa ja energiatehokkuutta mahdollisimman käyttäjäystävällisellä tavalla, siksi tarjoamme kaksi erilaista ESYLUX Light Control -ratkaisua: Valmiiksi määritetyt, asennusvalmiit sarjaratkaisut on optimoitu erikokoisiin toimistotiloihin ja luokka- sekä potilashuoneisiin. Yhden tuotenumeron takaa löytyvät kaikki järjestelmäkomponentit, johdot ja tarvittavat lisävarusteet. Sen sijaan vapaasti määritettävissä ratkaisuissa tarvittavat erilliskomponentit kootaan yksilöllisesti seitsemän yksinkertaisen vaiheen avulla.

C0- tai ELC-väylän kautta järjestelmiä voidaan lisäksi ryhmitellä, skaalata ja verkottaa jokaisen huonekoon mukaan helposti ja nopeasti – plug-and-play-tekniikalla tietenkin!

Yksilöllisesti 7 vaiheen avulla

Voit valita yksilöllisen ESYLUX Light Control -kokoonpanosi seitsemän yksinkertaisen vaiheen avulla. Valitse erilliskomponentit ja lisävarusteet tässä järjestyksessä.

 1. Päävalaistuksen valaisinmalli
 2. Valaisintyyppi
 3. Valaisinten lukumäärä
 4. Ohjaus
 5. Anturi
 6. Kaapeli
 7. Lisävarusteet

Loistava ratkaisu

Laaja-alaisesti toimiva Handwerkskammer Düsseldorf on ollut jäsenistönsä tukena jo vuodesta 1900 lähtien ja se kouluttaa vuosittain noin tuhat uutta käsityöalojen mestaria.

ESYLUXin ELC-valaistusjärjestelmät vastaavat opetustilojen ja verstasalueiden välkkymättömästä valaistuksesta sekä läsnäolon ja päivänvalon mukaan muuttuvasta vakiovalonsäädöstä.

More

ELC-lisätoiminnot

ELC-valaistusjärjestelmien plug-and-play-asennus takaa, että asennus sujuu nopeasti ja järjestelmän voi ottaa käyttöön välittömästi ilman vaivalloisia ohjelmointitoimenpiteitä. Mikäli käyttöpaikka kuitenkin edellyttää järjestelmien mukauttamista yksilöllisesti, järjestelmien sisältämät lisätoiminnot tarjoavat tähän monenlaisia vaihtoehtoja lukuisten määritys-, aika-, integrointi- ja ohjaustoimintojen avulla!

Määritystoiminnot

 • Valonsäätö huoneen eri osissa
 • Joukkotoiminto
 • Määritys valokanavia hyödyntäen
 • Kanavien vapaa kohdistus
 • Vapaavalintaiset kanava- ja ryhmäyhdistelmät
 • Kanavaperusteinen valaistustilojen hallinta

Ohjaustoiminnot

 • Vaihtoehtoiset käyttötilat
 • Manuaalinen yliohjaus painikkeiden ja tilojen avulla
 • ESY-Pen-kynä ja ESY-sovellus

Integrointitoiminnot

 • 230 V:n laitteiden integrointi
 • DALI-ohjainten power cut-off -toiminto
 • Helppo KNX-järjestelmäintegrointi

Aikatoimintoja

 • Suunnistusvalo
 • Nopeampi järjestelmän käynnistys
 • Älykkäät valaistusolot

Päivitys, joka sopii kaikille työpaikoille

Olipa kyse toimistorakennuksesta, oppilaitoksesta tai terveydenhoitolaitoksesta, ELC-valaistusjärjestelmien valonlaatu, anturipohjainen ohjaus ja toimintojen laajuus takaavat käyttökohteen mukaiset edut kaikille työpaikoille.

Esimerkkinä avotoimisto

SymbiLogic-tekniikalla tuotettu valo lisää motivaatiota ja työskentelytehokkuutta.

LISÄTOIMINTONA mm. joukko- ja suunnistusvalotoiminnot, jotka lisäävät avotoimistojen mukavuutta optimaalisten valaistusolojen avulla.

>>

Esimerkkinä luokkahuone

SymbiLogic-tekniikalla tuotettu valo edistää oppimisen edellyttämää keskittymiskykyä.

LISÄTOIMINTONA mm. huoneen eri osien erillinen ohjaus, mikä edistää oppisisällön omaksumista.

>>

Esimerkkinä potilashuone

SymbiLogic-tekniikalla tuotettu valo edistää kuntoutumista ja toipumista.

LISÄTOIMINTONA mm. mahdollisuus kytkeä johonkin potilashuoneen valaistustilaan 1000 luxin valaistusvoimakkuus tutkimuksia varten.

>>

Vaivaton käyttöönotto

Kuten kaikissa ESYLUX-ratkaisuissa, automaatio voidaan tarpeen mukaan milloin tahansa ohittaa helposti ohjauksella. Sytytys ja sammutus, kirkkauden ja valonvärin säätäminen tai tallennettujen valaistustilojen haku – kaikki nämä hoituvat yksinkertaisella 230 V:n painikkeella. Toinen ja erityisen käyttäjäystävällinen vaihtoehto on käyttää ESYLUXin ELC-painikkeita, joissa on selkeät symbolit, tai ohjata järjestelmää ESY-Pen-kynän ja ESY-sovelluksen avulla älypuhelimesta. ESY-Pen-kynän ja ESY-sovelluksen avulla hoituvat myös parametrien määritys, valomittaus ja projektinhallinta suoraan mobiililaitteelta!

More