×

ESYLUX LIGHT CONTROL ON ESY
JA TARJOAA PARHAAN VALAISTUKSEN TYÖSKENTELYYN
KAIKISSA HINTALUOKISSA

Paras hinnan ja
laadun suhde

ELC-järjestelmäratkaisut parantavat elämänlaatua edullisesti. Saat älykkään ja kestävästi energiatehokkaan valaistusratkaisun ainutlaatuisen huokeaan hintaan. Tämä sijoitus maksaa itsensä pian takaisin.

More

Innovatiivista
ohjausta

Hiljattain kehittämämme ESYLUX Light Control ELC -ohjaustekniikka yksinkertaistaa käänteentekevästi sisätilojen älykkäitä valaistusratkaisuja ja laskee Human Centric Lighting -tekniikan kustannuksia.

More

 • Energiatehokas biologisesti vaikuttava valo SymbiLogic-tekniikalla Heti käytt
 • övalmis helppokäyttöisen Plug-and-play-asennuksen ansiosta
 • Paras valaistus työskentelyyn, pienet kokonaiskustannukset
 • Valmiiksi määritetyt asennusvalmiit sarjat tai vapaasti yhdisteltävät ratkaisut
 • Yksinkertainen ja virheetön sarjaan kytkentä pistoliitännöillä
 • Käytettävissä kätevästi painikkeella tai sovelluksella

Ratkaisut  
yhdessä paketissa

ESYLUX Light Control mahdollistaa yksinkertaiset huoneratkaisut, joihin sisältyvät kattovalaisimet, anturit ja ohjausyksikkö. Näin saat laadukkainta valoa ja huipputason energiatehokkuutta parhaaseen hintaan.

More

Mukana Human Centric
Lighting

Integroituun SymbiLogic-tekniikkaan yhdistetyt ELC-ratkaisut  tarjoavat ihmisille parasta valoa ja älykkään ohjausratkaisun. Niiden biologisesti vaikuttava valo seuraa luonnollisen päivänvalon dynaamisia muutoksia ja lisää näin hyvinvointia ja jaksamista. Läsnäoloon ja päivänvaloon  perustuvan mukautuvan HCL-valonohjauksen ansiosta myös ratkaisun energiatehokkuus on aivan omaa luokkaansa.

More

Hinnan ja laadun kannalta paras ratkaisu
kaikkiin tiloihin

Toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja terveydenhoitolaitoksissa ihanteellisen valonlaadun lisäksi on otettava huomioon taloudelliset seikat. Optimaalisen valaistusratkaisun on sovittava niin budjettiin kuin rakennuspiirustuksiinkin. ESYLUX Light Control tarjoaa parhaan, elämänlaatua parantavan työvalaistuksen erittäin edulliseen hintaan. Asennusvalmiit pakettiratkaisut sisältävät CELINE- tai NOVA-sarjojen valaisimet, COMPACT-sarjan läsnäoloilmaisimet ja älykkään ELC-valaistusjärjestelmät SMARTDRIVER. Saatavana on kaksi versiota: SymbiLogic ja vakiovalonväri.

Huipputason valaistus, matalat kustannukset

SymbiLogic-version kokonaishinta (valonväri: Tunable White)

Sisältää valaisimet, läsnäoloilmaisimen ja ohjauksen
Ei sisällä asennuskuluja

ALKAEN 50 €/m2

Tarpeen mukaan ohjautuva vakiovalonsäätö

Vakiovaloversion kokonaishinta (3000 + 4000 K)

Sisältää valaisimet, läsnäoloilmaisimen ja ohjauksen
Ei sisällä asennuskuluja

ALKAEN 35 €/m2

ELC-järjestelmäratkaisujen SymbiLogic-versiot sopivat ihanteellisesti esimerkiksi avotoimistojen ja potilashuoneiden kaltaisiin tiloihin, joissa ihmiset oleskelevat pitkiä aikoja ja hyötyvät biologisesti vaikuttavasta valosta. Vakiovalonväri sen sijaan soveltuu erinomaisesti vain toisinaan käytettäviin tiloihin, kuten eteisiin, sisäänkäynteihin ja porraskäytäviin. Kummassakin tapauksessa valaistus kytketään älykkäällä ilmaisintekniikalla läsnäolon tai päivänvalon määrän mukaan, jotta järjestelmä olisi mahdollisimman energiatehokas. ESYLUX Light Control tarjoaa tämän päivänvaloa erinomaisesti hyödyntävän tekniikan ainutlaatuisen edulliseen neliöhintaan.

Plug-and-play
aivan uudella tavalla

Modernien valaistusjärjestelmien käyttöönotto ei ole koskaan aiemmin ollut näin nopeaa ja vaivatonta: ESYLUX Light Control -järjestelmän SMARTDRIVER-ohjain sisältää kaikkien valaisimien ja ilmaisimien jännitteensyötön. Niinpä järjestelmä voidaan kytkeä Plug-and-play-liitännöillä ja ottaa välittömästi käyttöön ilman  minkäänlaista ohjelmointiosaamista, jopa vaativissa tilaratkaisuissa. ELC-ratkaisuista on saatavana toimistoja, luokkahuoneita ja potilashuoneita varten valmiiksi määritettyjä sarjoja. Halutessasi voit myös valita tarvitsemasi komponentit vapaasti.

More

Valmiiksi määritetyt asennusvalmiit sarjaratkaisut

Haluamme tarjota huippulaadukasta valoa ja energiatehokkuutta mahdollisimman käyttäjäystävällisellä tavalla, joten olemme koonneet käytännöllisiä ESYLUX Light Control -sarjaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Täysin asennusvalmiit ELC-valaistusjärjestelmät on optimoitu erilaisia huonekokoja ja toimistojen, luokkahuoneiden ja potilashuoneiden yksilöllisiä tarpeita varten. Valmiiksi määritetyt komponentit voidaan asentaa vaivattomasti Plug-and-play-tekniikalla käyttämällä mukana toimitettavia johtoja, joten sarjaratkaisut saadaan heti käyttöön ilman ohjelmointia. Näin tarjoamme nopeimman ja yksinkertaisimman tavan ottaa älykkäät valaistusratkaisut käyttöön.

Quadro-sarjat

Helppo ratkaisu toimiston viihtyisyyden parantamiseen: vakiokokoisiin, enintään n. 20 m2:n toimistoihin suunnitellut CELINE-valaisimista, läsnäoloilmaisimista, SmartDriver-ohjaimista ja Plug-and-play-johdoista koostuvat sarjat ovat heti käyttövalmiita.

More

Classroom-sarjat

Helppo ratkaisu opetustilojen optimointiin:  vakiokokoisiin, enintään n. 60 m2 :n luokkahuoneisiin suunnitellut sarjat sisältävät valaisimet, anturit, ohjaimen, erityisen Boardlight-tauluvalaisimen, DALI-kytkimen sekä DALI-painikkeen.

More

Patient Room -sarjat

Helppo ratkaisu paranemisprosessin tukemiseen: kahden vuoteen, enintään n. 30 m2:n potilashuoneisiin suunnitellut sarjat sisältävät lisäksi ELSA Downlight -kohdevalaisimia sekä DALI-painikkeen  erilaisten valaistustilojen valintaa varten.

More

ÄLYKÄS VALAISTUS
ILMAN OHJELMOINTIA

ESYLUX Light Control on osoitus siitä, että energiatehokas modernisointi on mahdollista myös edulliseen hintaan ja kohtuullisessa aikataulussa. Valaisimista, läsnäoloilmaisimista ja innovatiivisesta ELC-ohjausyksiköstä koostuvat ELC-valaistusjärjestelmät voidaan asentaa helposti Plug-and-play-asennuksella ja ottaa käyttöön heti ilman ohjelmointia. Ne ovatkin ihanteellinen ratkaisu tilojen nopeaan modernisointiin ilman pitkiä käyttökatkoksia.

More

Vaihtoehto: tee oma kokoonpanosi – vain 7 vaihetta

ESYLUXille on tärkeää, että ratkaisut ovat mahdollisimman yksinkertaisia ja nopeasti toteutettavia myös suunnitteluvaiheessa ja että ne samalla tarjoavat erittäin monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Tästä syystä ESYLUX Light Control -ratkaisuista on koottu valmiiksi määritettyjä, asennusvalmiita sarjoja toimistoja, luokkahuoneita ja
potilashuoneita varten. Myös yksilöllisen kokoonpanon valitseminen tarpeiden mukaan on helppoa. Valitse ensin tarvitsemasi järjestelmäkomponentit: valaisimet, ohjaimet ja anturit. Erilaisilla lisävarusteilla voit räätälöidä ELC-järjestelmäsi yksilöllisten tarpeidesi mukaan, joten valikoimastamme löytyy ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen, huonekokoon ja budjettiin.

Voit valita yksilöllisen ESYLUX Light Control -kokoonpanosi seitsemän yksinkertaisen vaiheen avulla. Valitse erilliskomponentit ja lisävarusteet tässä järjestyksessä:

 1. Päävalaistuksen valaisinmalli
 2. Valaisintyyppi
 3. Valaisinten lukumäärä
 4. Ohjaus
 5. Anturi
 6. Kaapeli
 7. Lisävarusteet

Nopea verkotus Plug-and-play-kytkennällä

ESYLUX Light Control -ratkaisujen yksilöllinen mukauttamismahdollisuus antaa suunnittelijoille vapaat kädet, sillä valaisimista, antureista ja ohjausyksiköistä koostuvat kokonaisuudet skaalautuvat kaikenkokoisten tilojen tarpeisiin. Mallin mukaan saatavana on kahdesta neljään erillistä valokanavaa, eli huoneen eri alueita varten muodostettavaa ryhmää, jotka liitetään toisiinsa yksinkertaisesti ELC-väylän kautta.

ELC-ratkaisussa energiatehokkaan Human Centric Lighting -tekniikan integrointi KNX-laitteisiin sujuu  helposti ja saumattomasti ilman erillistä yhdyskäytävää SMARTDRIVER-ohjaimeen lisävarusteena sisältyvän KNX-moduulin kautta. Järjestelmä on heti käyttövalmis, ja ohjaimen osoitteenmuodostus keskitettyä hallintaa ja yksittäisiä säätöjä varten voidaan tehdä myöhemmin.

Kaikki versiot tukevat keskitettyä manuaalista ohjausta ja yksittäisten valaistustilojen käyttöönottoa. Lisäksi niillä voidaan hallita mahdollisesti integroitavien HVAC-järjestelmien tai lisävalaisimien tarpeen mukaan ohjautuvaa käyttöä. Sarjaan kytkettyjen järjestelmäkokoonpanojen kattava automatisointi toimii myös silloin, kun yksittäiset SMARTDRIVER-ohjaimet liitetään eri vaiheisiin tai verkkoihin.

Vaivaton käyttöönotto

Kuten kaikissa ESYLUX-ratkaisuissa, nerokas automaatio voidaan tarpeen mukaan ohittaa helposti manuaalisella tai digitaalisella ohjauksella. Kytkentä, kirkkauden ja valonvärin säätäminen tai tallennettujen valaistustilojen valinta – kaikki hoituvat yksinkertaisella 230 V:n katkaisimella. Vieläkin miellyttävämmin käyttö sujuu lisävarusteena toimitettavalla ESYLUXin ELC-painikkeella, jossa on selkeät symbolit, tai älypuhelimiin saatavalla ESYLUX Light Control -sovelluksella.Innovatiivisella ja monikäyttöisellä ESY-Penillä voit hoitaa ohjauksen lisäksi myös käyttöönoton, tehdä tarkkoja valomittauksia ja hallita projekteja.

More