Aktuelles Land wechseln?

FLAT on ESY
ja tarjoaa huipputehoa huomaamattomassa paketissa.

Litteä
muotoilu

FLAT-sarjan läsnäolo- ja liikeilmaisimet nostavat tyylikkyyden aivan uudelle tasolle. Litteän muotonsa ja selkeiden linjojensa ansiosta ne sulautuvat harmonisesti jokaiseen sisustukseen.

Kompakti
koko

Matalan Powerboxin ansiosta ilmaisimen asennussyvyys on vain 30 mm, joten tilaa jää riittävästi nopealle ja vaivattomalle johdotukselle.

Täydellistä
harmoniaa

FLAT-ilmaisimet ohjaavat valaistusta älykkäästi ja näyttävät tilan estetiikan oikeassa valossa – erityisesti yhdessä tyylikkäiden ESYLUX ELSA-2 Downlight -kohdevalaisimien kanssa.

Erilaisia
vaihtoehtoja

Lisäksi uskomattoman ohuet FLAT-ilmaisimet tarjoavat ensiluokkaista muotoilun vapautta täydellisellä monimuotoisuudellaan. Niitä on saatavilla valkoisina ja mustina sekä pyöreinä että kulmikkaina malleina.

More

Tehokas
tunnistus

Litteästä linssistä huolimatta FLAT on erittäin tehokas: Passiivisen infrapuna-anturin ansiosta tunnistusetäisyys on 2,5–3 metrin asennuskorkeudessa keskimäärin yli 8 m ja tunnistuskulma on 360°. Niinpä vain yksi ilmaisin kattaa suurenkin tilan, jossa on erilaisia liikkeen aloituspisteitä. Tunnistusetäisyyttä voi pidentää helposti useiden ilmaisimien rinnakkaiskytkennällä läpijohdotusmahdollisuudella varustettujen pistoliittimien ansiosta – myös master–slave-käytössä.

A = Kulkualue poikittain, Ø enintään 8 m
B = Kulkualue kohti, Ø enintään 6 m
C = Työskentelyalue, Ø enintään 4 m

Monipuoliset
asennusmah-
dollisuudet

Pyöreää FLAT-ilmaisinta on saatavilla valkoisena myös koossa FLAT LARGE (Ø = 104 mm) suurempia upotettuja jakorasioita varten. Yhdistettynä sopivaan C IP 20 -pinta-asennusrasiaan saat lisää asennusmahdollisuuksia. Lisäksi FLAT MOUNTING SET IP20 FM -asennussarja helpottaa kaikkien mallien asennusta.

Liitä. Säästä.
Valmis.

Aikaa säästävien sähköasennusratkaisujen tärkeys korostuu, kun tilauksia on paljon ja työvoimaa vähän. Siksi FLAT-sarjassa on myös läsnäolo- ja liikeilmaisimia, joissa on WAGOn WINSTA-pistoliitäntä. Plug-and-play-kytkentä on energiatehokas ja se takaa turvallisen ja virheettömän asennuksen.

DALI tekee kaikesta helppoa

Teollisuusstandardi DALI mahdollistaa yksinkertaisen suunnittelun ja asennuksen. DALI huolehtii etenkin LED-valaisinten kohdalla parhaasta mahdollisesta säädettävyydestä ja himmennyksestä. Samalla DALI-2-standardia on kehitetty edelleen, joten nykyään eri valmistajien laitteet toimivat saumattomasti yhteen. Hankevastaavat pystyvät siis helposti kokoamaan sopivan ratkaisun parhaista mahdollisista laitteista.

More

Valo-ohjaus Broadcast-toiminnolla DALI-läsnäoloilmaisimilla ja DALI-toimilaitteella

FLAT-sarjan läsnäoloilmaisimet tekevät Broadcast-toiminnosta yksinkertaista, sillä erillistä osoittamista ei tarvita. Lisäksi niiden tunnistusalue laajenee entisestään master–slave-yhdistelmällä. Lisäksi ESYLUXin DALI-toimilaite mahdollistaa perinteisten käyttölaitteiden kytkemisen. Järjestelmään voi siis kytkeä vaikkapa ilmastointilaitteen!

1 MasterDALI-läsnäoloilmaisin (lähetys)
2 SlaveOrjaksi konfiguroitu DALI-läsnäoloilmaisin
3 DALI-valaisin
4 Valaisin kytketty
5 DALIvirtalähde
6 DALI-toimilaite
7 Painikkeet

Yksittäisten ryhmien ohjaus DALI-2-läsnäoloilmaisimilla

ESYLUX on kehittänyt DALI-2-standardin mukaiset rakennusten hallintajärjestelmiin tarkoitetut BMS-läsnäoloilmaisimet: läsnäolotunnistimien, valoantureiden ja painiketulon myötä kaikki syöttölaitteen tärkeät ominaisuudet ovat nyt yhdessä kotelossa!

1 PD-FLAT 360/8 RW BMS DALI-2
2 CELINE PNL 600 DDP TR 4100 840 IP20 DALI
3 Painikkeet

Tärkeimmät edut

 • Saatavilla myös sarjana, joka sisältää DALI-väylän jännitteensyötön (esim. PD-FLAT 360i/8 ROUND WHITE DALI SET)
 • DALI-Broadcast-toiminto helpottaa käyttöönottoa, elektronisten liitäntälaitteiden asetukset määrittyvät automaattisesti
 • Tunnistusalueen laajennus master–slave-kytkennällä
 • HLK-ohjaus ESYLUXin DALI-toimilaitteella
 • Perinteisten painikkeiden tulo
 • DALI-2-standardin mukaiset BMS-läsnäoloilmaisimet rakennusten hallintajärjestelmiin
Läsnäoloilmaisin DALI:lle:

Pitkäikäinen 230 V:n jännitteellä

LED-valaisimet ovat muuttuneet ympäri maailmaa kaikkein käytetyimmiksi valaisimiksi. Läsnäolo- ja liikeilmaisimien avulla niiden pitkä käyttöikä saadaan hyödynnettyä, sillä valot sytytetään vain tarpeen mukaan. Jotta ilmaisinten rele olisi suojattuna LED-valojen suurelta kytkentävirralta ja toimisi varmasti pitkään, kaikki FLAT-sarjan 230 V:n mallit käyttävät releitä suojaavaa nollapistekytkentää.

More

Plug-and-play-kytkentä

Erityisen nopea ja turvallinen kytkentä onnistuu WAGOn WINSTA-liitännällä varustetuissa FLAT-malleissa: liittimet takaavat helpon plug-and-play-kytkennän – aikaa ja rahaa säästyy, kun tilauksia on paljon ja työvoimaa vähän.

1 Syöttö 230 V, vaihtoehto 1
2 Syöttö 230 V, vaihtoehto 2
3 PD-FLAT 360i/8 RW WAGO WINSTA CodeA
4 DRIVER-SET 30W RJ45 WAGO WINSTA
5 CELINE PNL 600 DDP OP 3500 840 IP20 ELC

Tärkeimmät edut

 • Releitä suojaava nollapistekytkentä
 • Tunnistusalueen laajennus rinnakkaiskytkennällä
 • Sisältää painiketulon
 • WAGOn WINSTA®-liitännällä varustetut mallit
 • Saatavilla malleja, joihin sisältyy PD-FLAT-asennusrasia ja esivalmistellut GST18i3-tulo- ja -lähtöjohdot
Esittelyssä On/Off-liikeilmaisimet:
Esittelyssä On/Off-läsnäoloilmaisimet:

Valittavissa KNX-kytkentä

KNX tunnetaan sen monipuolisista ohjausominaisuuksista, ja siksi FLAT-sarjan KNX-mallit tarjoavatkin lukemattomia määritysmahdollisuuksia. Valmiita viestintäobjekteja on 47, ja ne mahdollistavat esimerkiksi päivänvalon mukaan muuttuvan vakiovalonsäädön myös ilman havaittua läsnäoloa sekä yövalotoiminnon, johon on valittavissa seitsemän eri väriä.

More

Kaksi valokanavaa ja tehokas siirtymä

Kahden lähetyskanavan ansiosta käyttäjä pystyy säätelemään valaistusta optimaalisesti etenkin huoneissa, joissa on ikkunoita vain yhdellä seinällä: Siirtyminen kahden kanavan välillä mahdollistaa ikkunaa lähempänä olevien valojen himmentämisen, kun ikkunasta kauempana olevassa huoneen osassa vaaditaan täyttä valotehoa. Näin valaistus on aina paras mahdollinen – ja samalla energiatehokkuus paranee.

KNX tunnetaan sen monipuolisista ohjausominaisuuksista, ja siksi FLAT- sarjan KNX-mallit tarjoavatkin lukemattomia määritysmahdollisuuksia. Valmiita viestintäobjekteja on 47, ja ne mahdollistavat esimerkiksi päivänvalon mukaan muuttuvan vakiovalonsäädön myös ilman havaittua läsnäoloa sekä yövalotoiminnon, johon on valittavissa seitsemän eri väriä.

Tärkeimmät edut

 • 47 viestintäobjektin kattavat yksilölliset määritysmahdollisuudet
 • Vakiovalonsäätö mahdollinen myös läsnäolosta riippumatta
 • Ilmaisimet määritettävissä master- tai slave-laitteeksi
 • Kaksi suunnistusvalotasoa
 • Yövalotoimintoon valittavissa 7 väriä
 • Erillinen läsnäoloilmaisin KNX-laitteeseen

Tehokas automaatio
pienentää kustannuksia

FLAT-ilmaisimet säästävät tilan lisäksi kustannuksia: kun valot syttyvät vain tarvittaessa, säästyy merkittävästi energiaa. Yksiosaiset ilmaisimet takaavat lisäksi helpon asennuksen, ja pitkäikäinen laatu vähentää automaatioratkaisun huollontarvetta.

More