×

FLAT on esy, koska se on litteä ja silti erittäin tehokas

Tyylikäs muotoilu

FLAT-sarjan läsnäolo- ja liikeilmaisimet nostavat tyylikkyyden aivan uudelle tasolle. Litteän muotonsa ja selkeiden linjojensa ansiosta ne sulautuvat harmonisesti jokaiseen sisustukseen.

More

Kompakti koko

Matalan Powerboxin ansiosta ilmaisimen asennussyvyys on vain 30 mm, joten tilaa jää riittävästi nopealle ja vaivattomalle johdotukselle.

More

Täydellinen harmonia

FLAT-ilmaisimet ohjaavat valaistusta älykkäästi ja näyttävät tilan estetiikan oikeassa valossa – erityisesti yhdessä tyylikkäiden ESYLUX Downlight -kohdevalaisimien kanssa.

More

Erilaisia vaihtoehtoja

Vain 6,8 mm:n korkuisena sopii kaikkialle: FLAT-ilmaisimet tarjoavat ensiluokkaista muotoilun vapautta täydellisellä monimuotoisuudellaan. Niitä on saatavilla valkoisina tai mustina ja pyöreinä tai kulmikkaina malleina.

More

Joustavuuden periaate

FLAT-ilmaisimet noudattavat kaikessa monimuotoisuudessaan aina yhtä periaatetta: Tehokas automaatio kaikkiin rakennuksiin. Niiden monet liitäntämahdollisuudet ja litteä muotoilu ovat yhdessä markkinoiden ylivoimaisimmat.

DIGITAALINEN TILA-AUTOMAATIO DALI-KYTKIMELLÄ
DALI-kytkimen ja FLAT-läsnäoloilmaisimen yhdistelmä on optimaalinen digitaalinen tila-automaatioratkaisu. Sen lisäkytkentäkanava mahdollistaa perinteisten käyttölaitteiden, kuten ilmastoinnin tai multimedialaitteiden, liittämisen ja ohjaamisen. Näin koko tilatekniikan automaatio onnistuu vieläkin alhaisemmalla virrankulutuksella. DALI-väylän lisäetu: Helppo kaapelointi ja johdotus – ja Broadcast-käytön ansiosta ilman hankalaa ohjelmistomääritystä.

 1. 1 = PD-FLAT-S 360i/8 RW DALI, sis. jännitteensyötön CU PS DALI, tuotenro: EP10428708     
 2. 2 = SW DALI Full Automation, tuotenro: EP10427473     
 3. 3 = ESYLUX-kattovalaisimet, NOVA-sarja

Muita etuja

 • Saatavilla myös sarjana, joka sisältää DALI-väylän jännitteensyötön (esim. PD-FLAT-S 360i/8 RW DALI)
 • DALI-Broadcast-toiminto helpottaa käyttöönottoa, elektronisten liitäntälaitteiden asetukset määrittyvät automaattisesti
 • Tunnistusalueen laajennus master-slave-kytkennällä
 • HLK-laajennus ESYLUX DALI -kytkimellä
 • Tulo perinteisille painikkeille
 • Saatavilla myös sarjana, joka sisältää DALI-väylän jännitteensyötön, 200 mA (CU PS DALI)

230 V:n laitteet ovat erityisen pitkäikäisiä: Nollapistekytkentä suojaa ilmaisimen relettä luotettavasti korkeilta kytkentävirroilta.

Muita etuja

 • Relettä suojaava nollapistekytkentä
 • Tunnistusalueen laajennus rinnakkaiskytkennällä
 • Sisältää painiketulon
 • Saatavilla myös PD-FLAT-asennusrasialla ja esivalmistellulla GST18i3-tulo- ja lähtöjohdolla

FLAT KNX -ilmaisimessa on integroitu yövalotoiminto, jonka voi kytkeä helposti painikkeilla. Kolme linssin taakse asennettua RGB-LED-valoa on saatavilla seitsemässä eri värissä yövaloa varten.

Muita etuja

 • 47 viestintäobjektin kattavat yksilölliset määritysmahdollisuudet
 • Vakiovalonsäätö myös läsnäolosta riippumatta
 • Ilmaisimet määritettävissä master- tai slave-laitteeksi
 • Kaksi suunnistusvalotasoa
 • Yövalotoimintoa varten valittavissa 7 väriä
 • Erillinen läsnäoloilmaisin KNX-laitteeseen

A = Kulkualue poikittain, Ø enintään 8 m
B = Kulkualue edessä, Ø enintään 6 m
C = Työskentelyalue, Ø enintään 4 m

Tehokas tunnistus

Litteästä linssistä huolimatta FLAT on erittäin tehokas: passiivisen IR-anturin kantomatka on halkaisijaltaan yli 8 metriä, kun asennuskorkeus on 2,5–3 metriä ja tunnistusalue 360°. Kantomatkaa voi pidentää useiden ilmaisimien rinnakkaiskytkennällä helposti läpijohdotusmahdollisuudella varustettujen pistoliittimien ansiosta – myös master–slave-käytössä (DALI).

Tyylikäs valikoima

Valikoimasta löytyy sopiva malli lähes kaikenlaisiin sisustusratkaisuihin. Pintabetonilla käyttöä varten suojukset ovat saatavilla lisävarusteena myös betoninharmaana. Lisäksi saatavana on laadukas lasipinta.

Monipuolinen asennus

Valkoinen malli pyöreästä FLAT-ilmaisimesta on saatavilla myös koossa FLAT-Large (104 mm:n Ø) suurempia upotettuja pistorasioita varten. Sopivaan ESYLUX-pinta-asennusrasiaan C IP 20 yhdistettynä FLAT Large -ilmaisin lisää asennusmahdollisuuksia.

Tehokas automaatio pienentää kustannuksia

FLAT-ilmaisimet säästävät tilan lisäksi rahaa: Ne tuovat valoa vain sinne, missä sitä todella tarvitaan, mikä pienentää energiankulutusta huomattavasti. Yksiosaiset ilmaisimet takaavat lisäksi helpon asennuksen, ja pitkäikäinen laatu vähentää automaatioratkaisun huollontarvetta.

More