Aktuelles Land wechseln?

ESY on
älykästä valaistusta

Automaation ja valon älykästä synergiaa

Meidän käsityksemme mukaan ihmisille paras valaistus saadaan aikaan vain yhdistämällä laadukas valo tarpeen mukaan ohjautuvaan, antureihin perustuvaan valaistuksenhallintaan. Siksi ESYLUX-valaistus sisältää älykkäät anturit, jotka luovat aina sopivat valaistusolot automaattisesti. Ja jotka myös sammuttavat valot ja muut laitteet automaattisesti, kun ketään ei ole paikalla. Sillä tämä parantaa elämänlaatua, taloudellisuutta ja kestävää energiatehokkuutta kaikenlaisilla työpaikoilla.

Anturien ohjaama valo

Energiakustannuksissa voidaan säästää jopa yli 70 prosenttia hyödyntämällä modernin LED-valaistuksen ja anturipohjaisen ohjauksen yhdistelmää. Sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin – ja vielä helpottaa käyttäjiensä elämää automaation avulla.

Modernia LED-tekniikkaa

Oli kyse sitten välkyntäkertoimesta tai värin konsistenssista, ESYLUXin LED-valaistus ylittää lakisääteiset vähimmäisvaatimukset usein selvästi. Esimerkiksi värintoistossa:

 • Käytämme kaikkia 15 CRI-testiväriä, emme vain kahdeksaa pakollista
 • Lisäksi teemme CQS-värinlaatuasteikkomittauksia

LED-valojen käyttöiän optimointi

Tarpeen mukainen kytkentä hyödyntää LED-valojen pitkää käyttöikäodotetta optimaalisesti ja luotettavasti. Siksi LED-valojen ja antureita hyödyntävän automaation yhdistelmä on kestävä investointi tulevaisuuteen.

Ihmiset keskiössä

ESYLUXin älykäs valaistus mukautuu automaattisesti erilaisiin tilanteisiin ja aikoihin ja parantaa siten elämänlaatua työpaikalla. Ratkaisumme toimistoihin, koulutuslaitoksiin ja terveydenhuoltolaitoksiin tarjoavat lisäksi runsaasti erilaisia toimintoja.

Energiatehokas Human Centric Lighting -ratkaisu

Päivänvalo on parasta valoa ihmisille. Siksi ESYLUXin SymbiLogic-tekniikka toteuttaa sisätiloihin päivänvalon kaltaisen valaistuksen, mikä parantaa virkeyttä, hyvinvointia ja terveyttä työpaikalla. Läsnäoloon ja päivänvaloon perustuvan mukautuvan HCL-valonohjauksen ansiosta ratkaisu on myös energiatehokas.

Valaistustilojen ohjaus

Toisinaan käyttäjät haluavat ohittaa automaation. ESYLUX Light Control -ohjauksen sisältävissä valaistusjärjestelmissä ja DALI-2-järjestelmissä se onnistuu esimerkiksi yksilöllisillä valaistustiloilla, jotka saa käyttöön kätevästi 230 V:n painikkeella.

Joukkotoiminto

Yksi esimerkki mukavuuden parantamisesta jaetuissa toimistoissa on ELC-valaistusjärjestelmien ja DALI-2-ratkaisujen joukkotoiminto: Se luo käyttämättömille alueille himmennetyn valaistuksen, mikä estää erillisten valosaarekkeiden muodostumisen ja on mukavampaa silmille. Vasta, kun viimeinen henkilö on poistunut tilasta, kaikki valot sammuvat.

ESYLUXin älykkäiden ohjauksien muita ominaisuuksia:

 • Läsnäolon ja päivänvalon mukaan muuttuva vakiovalonsäätö
 • valonsäätö siirtymällä
 • Aikatoiminnot
 • Jälkihehku
 • Suunnistusvalo
 • Ilmastoinnin ja lämmityksen monianturiohjaus
 • Joustava ryhmien vaihto
 • Yövalo
 • DALI-ohjainten Power cut-off -toiminto

Human Centric Lighting -valaistus
Plug-and-play-asennuksella

ESYLUX Light Control ELC -ohjauksella varustetut valaistusjärjestelmät toteuttavat automaation ja valon synergiaa ihanteellisesti läsnäoloilmaisimien, kattovalaisimien, ohjausyksiköiden ja kaapeloinnin avulla. Niillä on kuitenkin paljon muitakin mainioita ominaisuuksia:

 • Yksinkertainen asennus, ryhmittely, skaalaus ja verkotus Plug-and-play-kytkennällä
 • Kattavat toiminnot, mm. SymbiLogic-tekniikka
 • Ihanteellinen hinta-laatusuhde

More

Projektin hallinta mobiililaitteella

ESY-App voit määrittää kaukosäädettävien valaistusratkaisujen parametrit helposti suoraan Bluetoothin tai ESY-Penin avulla. Lisäksi sovellus tarjoaa käyttöösi mukana kulkevan projektikirjaston: jopa 64 laitteelle tilaa kohden jopa 64 kerroksessa, joista jokaisessa voi olla jopa 64 tilaa – ja PDF-tiedostona ladattava projektiraportti.

Käyttövalmiita ratkaisuja

Laadukasta ja tehokasta valoa tuottavat CELINE-2-sarjan valaisimet voidaan integroida Plug-and-play-asennuksella myös muihin kuin ELC-valaistusjärjestelmiin. Lisävarusteena saatavat pistoliitettävät ohjainsarjat mahdollistavat helpon integraation upotettaviin kattovalaisimiin perinteisissä valaistusjärjestelmissä – saatavilla myös Tunable White!

Käytännöllinen integrointi

Suunnittelua ja asennusta helpottavat entisestään ESYLUX-valaisimien sisäänrakennetut anturit. Valikoimastamme löytyy myös malleja, joissa on lisäksi integroitu väyläjännitesyöttö. Tällaisia ovat esimerkiksi ELSA-2-sarjan Downlight-kohdevalaisimet.

Ulkovalaistuksen
älykäs verkotus

Ulkotiloissa tärkeää on ennen kaikkea turvallisuus, kulku ja energiatehokkuus. Kestävät ALVA-pollarivalaisimet tarjoavat tähän tarkoitukseen älykästä automaation ja valon synergiaa: Integroitujen DALI-liikeilmaisimien ja valinnaisen integroidun väyläjännitesyötön ansiosta ne voivat tarvittaessa ohjata kokonaista valoryhmää ja siten myös vähentävät yöllistä valosaastetta.