älykäs
valaistus – esy

älykkäät anturit asiantuntijoilta

Valo on kiehtova elementti, jonka ominaisuuksien monipuolisuudelle ei löydy vertaa, olipa kyseessä hehkuva, tuikkiva tai normaali loiste. Ihmisen kannalta paras valaistus kuitenkin perustuu tarpeen mukaiseen ja anturipohjaiseen valohallintaan. Anturit huolehtivat automaattisesti sopivasta valaistuksesta ja sen sammuttamisesta, kun ketään ei ole enää paikalla. Lyhyesti: anturien varmistettava paras mahdollinen elämänlaatu ja energiatehokkuus. Automaation asiantuntijalla ESYLUXilla on enemmän kokemusta ja osaamista elektroniikassa kuin muilla valaisinten valmistajilla. Tuloksena ovat älykkäät valaistusratkaisut, jotka tuottavat oikeanlaisen valaistuksen toimistorakennuksissa, opetuslaitoksissa ja terveydenhuollon rakennuksissa. Tämä toteutuu aina ja missä tilassa tahansa.

yhdessä ensiluokkaisen valonlaadun kanssa

LED on älykkääseen valaistukseen ihanteellisesti sopiva valonlähde. Se on energiatehokas ja sillä on pitkä käyttöikä. Koska se on elektroninen laite, se sopii mainiosti älykkääseen, elektronisesti toteutettuun ohjaukseen. Kaikki ledit eivät ole samanlaisia. Olipa kyseessä värintoisto, välkyntäkerroin tai värilämpötila, ESYLUXin valaisinlaboratorio tarkistaa kaikkien valaisinten laadun.

järjestelmän luoma valaistus

Älykkäät valojärjestelmämme yhdistävät valaistuksen ja automaation ihanteellisesti. Kattovalaisinten, anturien ja ohjausyksikön yhdistelmät on helppo asentaa, ja ne toimivat yhdessä täydellisesti ja tuottavat ihmisille parhaan mahdollisen valaistuksen. Tarvittaessa se on SymbiLogic-tekniikalla tuotettua energiatehokasta, biologisesti vaikuttavaa valoa.

älykästä muotoilua

Olipa kyseessä estetiikka tai toiminta, muotokieli tai harkitut yksityiskohdat, käyttömukavuuden lisäksi huomiota on kiinnitettävä valaisimen muotoilussa siihen, että sitä on joustava käyttää. Rakenteen on oltava arkiseen ympäristöön sopiva ja myös upean näköinen. Älykkäät valaistusratkaisumme osoittavat monipuolisesti, millaisia etuja onnistuneesta muotoilusta on.

verkotettua älytekniikkaa

Verkostoituminen on tärkeää työssä, ja sama pätee valaistukseen: toimivat verkostot avaavat uusia mahdollisuuksia. Verkostot mahdollistavat toisiinsa sovitetun tiedonsiirron ja automaation, joiden avulla toiminnot voidaan synkronisoida ja energiatehokkuus toteuttaa kattavasti. Verkottaminen on meille tärkeä aihe, jotta voimme yhdistää valaistuksen ja automaation ihanteellisesti.

Tarpeen mukaan ohjautuvat ratkaisut

Vain yksi asia on helpompaa kuin valaistuksen manuaalinen kytkentä ja himmennys painikkeella tai sovelluksella: kokonaisia valaistustiloja voidaan ottaa käyttöön yhdellä painalluksella. Näillä tiloilla valaistus voidaan sovittaa kattavasti ja yksilöllisesti erilaisiin käyttötilanteisiin. Tilojen monipuolista asettamista kullekin käyttäjäryhmälle sopivaksi voidaan havainnollistaa seuraavalla kokoushuone-esimerkillä: Valaistuksessa on käytetty kahteen ryhmään jaettua CELINE Quadro -Sets valojärjestelmää, joka käyttää SymbiLogic-tekniikkaa ja integroitua KNX-moduulia sekä pyöreitä downlight-kohdevalaisimia, jotka on yhdistetty järjestelmään DALI-kytkimellä. Ilmanvaihtoa ohjataan KNX-väylällä, joka sammutetaan kokouksen päätyttyä muiden laitteiden tapaan automaattisesti.

Kontakt Sidebar fi

Kontakt Sidebar

OTA YHTEYTTÄ

* Pakollinen kenttä