Kansainvälisyys – ESY

PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

ESYLUX kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa. Keskiössä ovat yksilölliset toiveet ja tarpeet. Nojaamme kehitystyössä vankkaan elektroniikan ja automaation osaamiseemme, ja yhtenä tavoitteenamme on luoda energiatehokkaita ja biologisesti vaikuttavia LED-valaistusratkaisuja. Järjestelmämme mahdollistavat niin yksittäisten huoneiden automatisoinnin kuin kokonaisen rakennuksen tilojen verkottamisen ja integroimisen. Koska erilaiset tilat asettavat monimutkaisia haasteita, meille on tärkeää tuotteidemme helppokäyttöisyys.

50 vuoden kokemus alalta on antanut meille niin tukkukauppiaiden, asennuksia tekevien yritysten, sähkö- ja valosuunnittelijoiden kuin arkkitehtienkin luottamuksen. Asiakkaamme ja kumppanimme luottavat myös asiantuntijoidemme tarjoamaan neuvontaan. Tutkimus, kehitys ja tuotanto Saksan Ahrensburgissa takaa tuotteidemme korkean laadun. Toimintamme on maailmanlaajuista: ESYLUX tekee yhteistyötä kokeneen yrityksen kanssa. Useat tytäryhtiöt edustavat sitä Euroopassa, Aasiassa ja Oseaniassa.

Kansainvälinen johtaminen

Tytäryhtiöt

Kauppakumppanit

Kontakt Sidebar fi

Kontakt Sidebar

OTA YHTEYTTÄ

* Pakollinen kenttä

Kansainvälinen referenssi: VAHLE

Kun sähkövirran syötön asiantuntija modernisoi ja uudisti Kamenissa sijaitsevan pääkonttorinsa toimistotiloja, se panosti ESYLUXin integroitua älytekniikkaa käyttävään valaistusjärjestelmään. Tuloksena on erinomainen valonlaatu, vähäinen energiankulutus ja parempi työmotivaatio. Tällöin myös Singapore Flyer -maailmanpyörän kaltaiset suurhankkeet sujuvat paremmin.

Sen 28 vaunua nousevat 165 metrin korkeuteen. VAHLE toteuttaa Singapore Flyerin virransyötön ja suojaa sen ukkosenjohtimilla.

More