ISABELLE ON esy, KOSKA SE SÄÄSTÄÄ JOUSTAVASTI ENERGIAA

PALJON VAIHTOEHTOJA

Valaisimia on saatavilla mustanharmaana tai valkoisena, ja valikoimaan kuuluu erilaisia jalustavaihtoehtoja erilaisia pöytiä varten sekä yhdisteltäviä riippuvalaisimia tyylikkäitä valorivejä varten – ISABELLE-sarja on erittäin joustava.

More

Älykästä valaistusta
myös kotitoimistoon

ISABELLE-sarjan lattiavalaisimissa aikaa kestävä muotoilu yhdistyy älykkääseen tekniikkaan, ja tuloksena on parasta valoa, käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta myös kotitoimistoissa. Läsnäolon ja päivänvalon mukaisesti. Juuri silloin kun tarvitaan.

More

ÄLYKÄS valaisinpää

Integroidulla läsnäoloilmaisimella varustetut lattia- ja riippuvalaisimet valaisevat erityisen vaivattomasti ja tehokkaasti, mutta kytkentä ja himmennys onnistuu halutessa myös valaisinpäässä olevalla painikkeella.

More

Valonlaatua ja valotehokkuutta

Valaisinten välkkymättömän suora ja epäsuora valo mahdollistavat miellyttävän työskentelyn. UGR-häikäisyarvon ansiosta valaisimet sopivat parhaiten päätetyöskentelyyn (lattiavalaisin UGR ≤19) tai tekniseen piirtämiseen (riippuvalaisin UGR ≤16). Mallin mukaan valon väri on joko 3 000 tai 4 000 kelviniä. Valaisimen energiatehokkuutta parantaa älykkään ohjauksen lisäksi myös erittäin hyvä kokonaisvalotehokkuus 133 lm/W.

More

VAKIOVALONSÄÄTÖ TAKAA PÄIVÄNVALON HYÖDYNTÄMISEN VAKIOVALONSÄÄTÖ

Jo pelkkä läsnäoloilmaisin laskee kustannuksia huomattavasti varmistamalla, että valo palaa vain, kun paikalla on ihmisiä. Valoanturi kuitenkin lisää valaisimen energiatehokkuutta entisestään, sillä se tarkistaa työpaikan valoisuuden ennalta määritettyyn ohjearvoon verrattuna. Se tietenkin ottaa huomioon ikkunoista tulevan päivänvalon määrän. Jos päivänvalo riittää työskentelyyn, läsnäoloilmaisin katkaisee valaisimen virran. Vakiovalonsäädön ansiosta energiaa säästyy vieläkin enemmän: Se säätää jatkuvasti keinovalon kirkkautta saatavilla olevan päivänvalon mukaisesti niin, että tilan valoisuus vastaa määrättyä ohjearvoa. Ohjearvoa voidaan säätää helposti henkilökohtaisten mieltymysten mukaan painikkeella tai kaukosäätimellä. Näin päivänvalo voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Vakuuttavaa joustavuutta

ISABELLE-riippuvalaisimista on saatavana sekä ON/OFF- että DALI-malli. Lisäksi saatavana on valinnainen läsnäoloilmaisin, joka takaa älykkään valonhallinnan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Laatua, joka näkyy suoraan Käyttöikä

Laadukas kotelo on jauhepinnoitettua alumiinia. Epäsuoran valaisun mahdollistava läpinäkyvä suojus suojaa valaisinta pölyltä ja kolhuilta. Valaisimen pelkistetty muotoilu ei ole vain ajattoman tyylikäs, vaan se myös täyttää tiukimmatkin laadulle, kestävyydelle ja pitkäikäisyydelle asetetut vaatimukset.

Tärkeimmät edut

  • Suora ja epäsuora häikäisemätön ja välkkymätön valo
  • Lisävarusteena läsnäolon mukaan ohjautuva vakiovalonsäätö
  • Sopii päätetyöskentelyyn (UGR ≤19)
  • Kytkentä ja himmennys painikkeella tai kaukosäätimellä
  • Läpinäkyvä suojus epäsuoraa valaisua varten
  • Kotelo 100 % jauhepinnoitettua alumiinia
  • Lattiavalaisimella eri jalustavaihtoehtoja ja korkeudensäätö
  • Riippuvalaisimella vääntymätön metallikotelo
  • Läsnäoloilmaisimella ja kauko-ohjauksella varustetut mallit

More