Tietosuojavakuutus

Lokakuu 2020 V2.1

Kiitos kiinnostuksestasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan

Tietojesi ja niiden luottamuksellisuuden suojaaminen on meille tärkeää!

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja ehdottomasti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 1 kohta). Esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat henkilötietoja.

Kuka vastaa henkilötietojen käsittelemisestä?
Yleisen tietosuoja-asetuksen ja EU-maiden muiden kansallisten tietosuojalakien määrityksen mukainen rekisterinpitäjä, johon viitataan jäljempänä sanoilla ”ESYLUX” tai ”me”, on  
ESYLUX GmbH
An der Strusbek 40
D-22926 Ahrensburg
Saksa

Tietosuojavastaavan yhteystiedot
Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä postia ESYLUX GmbH:n osoitteeseen tai

sähköpostitse: privacyesylux.com  

Henkilötietojen käsitteleminen

1. Sivustomme käyttö
Keräämme ja tallennamme tietokoneellesi määritetyn IP-osoitteen siirtääksemme sivustostamme noutamasi sisällön tietokoneeseesi (esim. teksti, kuvat ja ladattavat tiedostot) (ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohta b). Lisäksi käsittelemme näitä tietoja väärinkäytön tunnistamista ja seurantaa varten. Tältä osin laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen. Perusteltu syymme tietojen käsittelemiseen on varmistaa, että sivustomme ja sen kautta tehtävät toimet toimivat asianmukaisesti.

2. Uutiskirje
Jos tilaat uutiskirjeemme, käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle kyseisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan säännöllisesti kiinnostavista aiheista. Jotta voimme vahvistaa uutiskirjeen tilauksen ja estää toisen henkilön nimellä tehtävät tilaukset, tilausprosessimme on kaksinkertainen: lähetämme sinulle tilaamisen jälkeen vahvistussähköpostin, ja tilaus tulee voimaan vasta, kun olet vahvistanut sen. Tässä tapauksessa laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan a mukainen antamasi suostumus. Uutiskirjeen tilaukseen liittyen tallennamme myös IP-osoitteesi sekä tilauksen ja vahvistuksen päivämäärän ja kellonajan, jotta voimme tarkistaa ja todentaa tilaamisen myöhemmin. Tämän tallennuksen laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen perusteltu syy: tarvitsemme todisteet tilaamisesta. Säilytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeen lähettämistä varten, kunnes peruutat tilauksen tai lopetamme uutiskirjeen toimittamisen sinulle.
Käytämme uutiskirjeissä niin sanottuja verkkojäljitteitä (web bug) uutiskirjekampanjoidemme tilastollista arviointia varten. Verkkojäljite on HTML-muotoiseen sähköpostiviestiin upotettu pieni kuvatiedosto, jonka avulla voimme tarkistaa, oletko avannut sähköpostiviestin, ja nähdä, mihin viestin sisältämiin linkkeihin olet siirtynyt. Lisäksi IP-osoitteesi välitetään palvelimiimme. Emme kuitenkaan tallenna sitä emmekä mitään muita henkilökohtaisia tietoja. Verkkojäljitteiden käytön laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen perusteltu syy: tarvitsemme niitä uutiskirjeemme arviointiin ja optimointiin. Uutiskirjeen tilaaminen on täysin vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

3. Hakemus
Käsittelemme henkilötietojasi, jos annat niitä meille osana tekemääsi työhakemusta. Tällöin laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan b mukainen.
Henkilötiedot annetaan henkilöstöosaston ja päätöksentekijöiden käyttöön.
Hakemusta ei voida käsitellä ilman henkilötietoja. Kun työnhakuprosessi on päättynyt, henkilötiedot poistetaan, jos kyseisen henkilön kanssa ei ole tehty sopimusta. Jos henkilön kanssa tehdään sopimus, henkilötietoja käsitellään sisäisten tietosuojaohjeiden mukaisesti.

4. Muut tarkoitukset
Käsittelemme henkilötietoja myös silloin, kun annat niitä meille esimerkiksi pyytäessäsi lisätietoja tai tilatessasi esitteitä tai tuotteita. Tällöin laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan b mukainen.
Niiltä osin kuin käsittelemme henkilötietoja tekemäsi pyynnön tai tilauksen vastaanottamista ja käsittelyä varten edellä kuvatulla tavalla, sinulla on sopimukseen perustuva velvollisuus antaa tällaiset tiedot meille käsiteltäväksi. Ilman näitä tietoja emme voi suorittaa tarvittavaa käsittelyä.

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn (ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohta a), voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa ennen suostumuksen peruutusta suoritetun käsittelyn laillisuuteen.

Siirto kolmansille osapuolille
Tavallisesti antamasi tiedot toimitetaan käsittelyä varten vastaavalle ESYLUX-yhtiölle, jossa ne käsitellään pyyntösi mukaan. Peter Kremser GmbH & Co KG käsittelee henkilötietojen käsittelijänä ESYLUX -yhtiöiden tietoja hallinnollisia sekä vianmääritys- ja tukipalveluita varten. Käytämme palveluntarjoajia alustojemme hosting-palveluita, varmuuskopiointia ja sähköpostien ja muiden viestien lähettämistä varten. Vaadimme palveluntarjoajia muun muassa käsittelemään henkilötietoja yksinomaan ohjeidemme ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Edellytämme erityisesti, että henkilötietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, ja kiellämme palveluntarjoajia käsittelemästä tietoja mihinkään muuhun kuin sovittuun tarkoitukseen.

Tietojen siirtäminen tietojen käsittelijöille perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 28 artiklan kohtaan 1.

Emme myy henkilötietoja kolmansille osapuolille, emmekä markkinoi niitä millään muulla tavalla.

Tietojen poistamisen yleiset aikarajat
Lainsäädännössä on määritelty erilaisia säilytysaikoja ja -velvollisuuksia. Poistamme henkilötiedot rutiininomaisesti näiden aikarajojen täytyttyä. Jos tiettyihin henkilötietoihin ei sovelleta erityisiä aikarajoja, ne poistetaan tai muutetaan anonyymeiksi, kun niiden käyttäminen tässä Tietosuojakäytännössä määritettyyn tarkoitukseen päättyy. Ellei henkilötiedoille ole tässä Tietosuojakäytännössä määritetty jotakin muuta säilytysaikaa, säilytämme keräämiämme henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, johon ne on alun perin kerätty.

Henkilötietojen muu käyttö ja poistaminen
Yleisesti ottaen henkilötietoja käsitellään tai käytetään muihin tarkoituksiin vain, jos lainsäädäntö sen sallii tai jos olet antanut luvan tällaiseen käsittelyyn tai käyttöön. Jos henkilötietoja käsitellään muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten tiedot alun perin kerättiin, ilmoitamme sinulle tällaisista muista henkilötietojen käsittelytarkoituksista ja annamme sinulle aiheeseen liittyviä lisätietoja etukäteen.

Evästeet
Käytämme sivustossamme evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan paikallisesti laitteeseesi, kun käyt sivustossa. Jos siirryt samaan sivustoon myöhemmin samalla laitteella, eväste kertoo esimerkiksi, että olet käynyt sivustossa jo aiemmin. Evästeiden avulla voimme myös analysoida sivustomme käyttöä. Eväste ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, eikä sinua voi tunnistaa sen perusteella kolmansien osapuolten sivustoissa, kuten analyysipalvelujen tarjoajan sivustoissa.

Käytämme seuraavanlaisia evästeitä:
Pakolliset evästeet
Näitä evästeitä tarvitaan, jotta sivustomme, rekisteröitymiset ja tilaukset toimivat oikein ja virheettömästi. Lisäksi niitä tarvitaan suodatinvalinnan ja toivomuslistan tallentamista varten. Tällaisten evästeiden estäminen voi vaikuttaa haitallisesti sivuston käytettävyyteen tai tarjottuihin palveluihin. Niiden käytön laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen perusteltu syy: tarvitsemme niitä pyytämäsi sivuston sisällön tarjoamiseen sekä sivustomme tietoturvan ja vakauden varmistamiseen.

Analytiikkaevästeet
Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät sivustoamme (esim. tiedot käyttämästäsi selaimesta, käyntikertojen määrästä, avatuista sivuista tai sivustossa käytetystä ajasta). Ne eivät tallenna tietoja, joiden perusteella kävijän voisi tunnistaa. Näillä evästeillä kerätyt tiedot koostetaan tai niihin liittyvät IP-osoitteet muutetaan anonyymeiksi.
Käyttämämme analyysipalvelu on Matomo Analytics. Evästeiden keräämiä tietoja sivuston käytöstä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tässä tapauksessa laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan a mukainen suostumus, jonka olet antanut valitsemalla valikosta kohdan Yksityisyysasetukset.

Voit peruuttaa suostumuksesi analytiikkaevästeiden käyttöön milloin tahansa valitsemalla sivuston valikosta kohdan Yksityisyysasetukset. Muutos ei tule voimaan takautuvasti, vaan se vaikuttaa tulevaan käyttöön.

Halutessasi voit määrittää evästeitä koskevat asetukset myös selaimen asetuksissa. Voit määrittää selaimesi hyväksymään tai hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan sinulle, kun sivusto haluaa tallentaa evästeen. Jos estät evästeet, sivusto ei ehkä toimi oikein (esim. tilauksia tehdessäsi). Selaimessasi on myös toiminto, jolla voit poistaa evästeet (esim. poistamalla selaustiedot). Lisätietoja on selaimen käyttöohjeessa ja yleensä myös selaimen asetuksissa.

Linkit yhteisöpalveluihin

Sivustossamme on linkkejä seuraaviin yhteisöpalveluihin: Instagram, Facebook, YouTube, LinkedIn ja Xing.
Linkit ovat palvelujen logot sisältävissä painikkeissa, ja ne on tallennettu omalle palvelimellemme. Tämä tarkoittaa, että kun lataat sivustomme ensimmäistä kertaa, käyttäjätietojasi ei lähetetä kyseisille palveluntarjoajille. Sinut ohjataan kyseisiin sivustoihin vasta, kun napsautat niiden logoja. Sivustot saattavat tällöin käsitellä sinua koskevia tietoja.
Emme voi vaikuttaa siihen, miten tällaiset linkitetyt sivustot käsittelevät tietojasi.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Oikeus saada pääsy tietoihin
Sinulla on oikeus saada milloin tahansa pyytäessäsi meiltä tiedot sinua koskevista henkilötiedoista yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisessa laajuudessa. Voit pyytää tietoja postitse tai sähköpostilla jäljempänä olevista osoitteista.

Oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen
Sinulla on oikeus vaatia meitä oikaisemaan viipymättä sinua koskevat virheelliset henkilötiedot (yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artikla). Lähetä pyyntö jäljempänä olevaan osoitteeseen.

Oikeus tietojen poistamiseen
Sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklassa määritellyistä laillisista syistä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tällaisia syitä ovat esimerkiksi seuraavat: Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten niitä on alun perin käsitelty. Olet perunut antamasi suostumuksen eikä käsittelyyn ole enää muuta laillista perustetta. Rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä eikä käsittelyn jatkamiseen ole perusteltua syytä (tämä ei koske suoramarkkinoinnista kieltäytymistä). Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä, jos tietyt edellytykset täyttyvät yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti. Käsittelyn rajoittaminen tällä tavalla on tarpeen erityisesti, jos käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista tai rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö oikeutetut perusteemme rekisteröidyn perusteet. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti. Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle, kuten toiselle palveluntarjoajalle. Tällöin edellytyksenä on, että käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja siinä käytetään automaattisia prosesseja. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä

Vastustamisoikeus
Yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan e tai f. Emme saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle
Jos epäilet, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja luvattomasti, sinulla on oikeus valittaa alueellamme toimivalle tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Yhteystiedot:

Unabhängiges Landeszentrum für Datenschutz Schleswig-Holstein
Holstenstraße 98
24103 Kiel
Saksa

Puhelin: +49 (0) 431 / 988-1200
Faksi: +49 (0) 431 / 988-1223
Sähköposti: maildatenschutzzentrum.de

Vastuurajoitus

Vastuu sisällöistä
Sivujemme sisällöt on laadittu erittäin huolella. Sisällöntarjoajana olemme Saksan televiestintäasetuksen (TMG) 5 pykälän (yleiset tietoja koskevat määräykset) nojalla vastuussa tässä sivustossa tarjottavasta omasta sisällöstämme yleisen lainsäädännön mukaisesti. Tämä ei koske velvollisuuksia tietojen poistamiseen tai niiden käytön estoon yleisen lainsäädännön mukaisesti. Tätä koskeva vastuu on kuitenkin mahdollista vasta konkreettisen oikeudenloukkauksen tiedoksisaannin ajankohdasta alkaen. Kun saamme vastaavat oikeudenloukkaukset tiedoksemme, poistamme nämä sisällöt välittömästi.

Vastuu linkeistä
Tarjontamme sisältää linkkejä ulkopuolisille kolmansien osapuolten verkkosivuille, joiden sisältöön emme voi millään tavalla vaikuttaa. Siksi emme voi myöskään vastata näistä vieraista sisällöistä. Linkitettyjen sivujen sisällöistä vastaa aina sivujen kulloinenkin tarjoaja. Linkitetyt sivut on tarkastettu linkityshetkellä mahdollisten lakirikkomusten varalta. Laittomia sisältöjä ei ollut havaittavissa linkityshetkellä. Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva valvontaa ei voida kuitenkaan odottaa ilman todisteita konkreettisesta oikeudenloukkauksesta. Jos saamme tietoomme oikeudenloukkauksia, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus
Sivujen ylläpitäjä pyrkii aina huomioimaan toisten tekijänoikeudet ja käyttämään itse laadittuja ja lisenssivapaita teoksia. Tällä sivulla sivujen ylläpitäjän laatimat sisällöt ja teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Ulkopuolisten panokset on merkitty erikseen. Sisällön jäljentäminen, käsittely, levittäminen ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuslainsäädännössä määriteltyjä rajoituksia lukuun ottamatta edellyttää asianmukaisen tekijän tai oikeudenhaltijan kirjallisesti myöntämää lupaa. Sivuston sisällön lataaminen ja kopiointi on sallittu vain yksityiseen ei-kaupalliseen käyttöön.

Mainonnasta kieltäytyminen
Kolmansia osapuolia kielletään ehdottomasti käyttämästä julkaistuja yhteystietoja mainosten ja muiden materiaalien lähettämiseen pyytämättä. Sivujen ylläpitäjät pidättävät itsellään ehdottomasti oikeuden laillisiin toimenpiteisiin, mikäli mainostietoja, esimerkiksi roskapostia, lähetetään pyytämättä.