×

Tietosuojakäytäntö

Meistä on mukavaa, että olet tullut sivustoomme. Kiitos mielenkiinnostasi yritystämme ja tuotteitamme kohtaan.

Tietojesi ja niiden luottamuksellisuuden suojaaminen on meille tärkeää!

Käsittelemme sivustomme kautta kerättäviä tietoja luottamuksellisesti ja ehdottomasti sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 4 artiklan 1 kohta). Esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat henkilötietoja.

Kuka vastaa henkilötietojen käsittelemisestä?
Yleisen tietosuoja-asetuksen ja EU-maiden muiden kansallisten tietosuojalakien määrityksen mukainen rekisterinpitäjä, johon viitataan jäljempänä sanoilla ”ESYLUX” tai ”me”, on  

ESYLUX GmbH
An der Strusbek 40
22926 Ahrensburg
Deutschland

Tietosuojavastaavan yhteystiedot
Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

ESYLUX GmbH
An der Strusbek 40
22926 Ahrensburg
Deutschland

Sähköpostilla: privacyesylux.com

Henkilötietojen käsitteleminen

Sivustomme käyttö
Keräämme ja tallennamme tietokoneellesi määritetyn IP-osoitteen siirtääksemme sivustostamme noutamasi sisällön tietokoneeseesi (esim. teksti, kuvat ja ladattavat tiedostot) (ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohta b). Lisäksi käsittelemme näitä tietoja väärinkäytön tunnistamista ja seurantaa varten. Tältä osin laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen. Perusteltu syymme tietojen käsittelemiseen on varmistaa, että sivustomme ja sen kautta tehtävät toimet toimivat asianmukaisesti

Uutiskirje
Jos tilaat uutiskirjeemme, käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle kyseisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan säännöllisesti kiinnostavista aiheista. Jotta voimme vahvistaa uutiskirjeen tilauksen ja estää toisen henkilön nimellä tehtävät tilaukset, tilausprosessimme on kaksinkertainen: lähetämme sinulle tilaamisen jälkeen vahvistussähköpostin, ja tilaus tulee voimaan vasta, kun olet vahvistanut sen. Tässä tapauksessa laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan a mukainen antamasi suostumus. Uutiskirjeen tilaukseen liittyen tallennamme myös IP-osoitteesi sekä tilauksen ja vahvistuksen päivämäärän ja kellonajan, jotta voimme tarkistaa ja todentaa tilaamisen myöhemmin. Tämän tallennuksen laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen perusteltu syy: tarvitsemme todisteet tilaamisesta. Säilytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeen lähettämistä varten, kunnes peruutat tilauksen tai lopetamme uutiskirjeen toimittamisen sinulle.

Käytämme uutiskirjeissä niin sanottuja verkkojäljitteitä (web bug) uutiskirjekampanjoidemme tilastollista arviointia varten. Verkkojäljite on HTML-muotoiseen sähköpostiviestiin upotettu pieni kuvatiedosto, jonka avulla voimme tarkistaa, oletko avannut sähköpostiviestin, ja nähdä, mihin viestin sisältämiin linkkeihin olet siirtynyt. Lisäksi IP-osoitteesi välitetään palvelimiimme. Emme kuitenkaan tallenna sitä emmekä mitään muita henkilökohtaisia tietoja. Verkkojäljitteiden käytön laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan f mukainen perusteltu syy: tarvitsemme niitä uutiskirjeemme arviointiin ja optimointiin. Uutiskirjeen tilaaminen on täysin vapaaehtoista ja voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Muut tarkoitukset
Käsittelemme henkilötietoja myös silloin, kun annat niitä meille esimerkiksi pyytäessäsi lisätietoja tai tilatessasi esitteitä tai tuotteita. Tällöin laillinen perusteemme on yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohdan b mukainen.

Niiltä osin kuin käsittelemme henkilötietoja tekemäsi pyynnön tai tilauksen vastaanottamista ja käsittelyä varten edellä kuvatulla tavalla, sinulla on sopimukseen perustuva velvollisuus antaa tällaiset tiedot meille käsiteltäväksi. Ilman näitä tietoja emme voi suorittaa tarvittavaa käsittelyä.

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn (ks. yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohta a), voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ilman, että se vaikuttaa ennen suostumuksen peruutusta suoritetun käsittelyn laillisuuteen.

Siirto kolmansille osapuolille
Tavallisesti antamasi tiedot toimitetaan käsittelyä varten vastaavalle ESYLUX-yhtiölle, jossa ne käsitellään pyyntösi mukaan. Peter Kremser GmbH & Co KG käsittelee henkilötietojen käsittelijänä ESYLUX-yhtiöiden tietoja hallinnollisia sekä vianmääritys- ja tukipalveluita varten. Käytämme palveluntarjoajia alustojemme hosting-palveluita, varmuuskopiointia ja sähköpostien ja muiden viestien lähettämistä varten. Vaadimme palveluntarjoajia muun muassa käsittelemään henkilötietoja yksinomaan ohjeidemme ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Edellytämme erityisesti, että henkilötietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, ja kiellämme palveluntarjoajia käsittelemästä tietoja mihinkään muuhun kuin sovittuun tarkoitukseen.

Tietojen siirtäminen tietojen käsittelijöille perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 28 artiklan kohtaan 1.

Emme myy henkilötietoja kolmansille osapuolille, emmekä markkinoi niitä millään muulla tavalla.

Tietojen poistamisen yleiset aikarajat
Lainsäädännössä on määritelty erilaisia säilytysaikoja ja -velvollisuuksia. Poistamme henkilötiedot rutiininomaisesti näiden aikarajojen täytyttyä. Jos tiettyihin henkilötietoihin ei sovelleta erityisiä aikarajoja, ne poistetaan tai muutetaan anonyymeiksi, kun niiden käyttäminen tässä Tietosuojakäytännössä määritettyyn tarkoitukseen päättyy. Ellei henkilötiedoille ole tässä Tietosuojakäytännössä määritetty jotakin muuta säilytysaikaa, säilytämme keräämiämme henkilötietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, johon ne on alun perin kerätty.

Henkilötietojen muu käyttö ja poistaminen
Yleisesti ottaen henkilötietoja käsitellään tai käytetään muihin tarkoituksiin vain, jos lainsäädäntö sen sallii tai jos olet antanut luvan tällaiseen käsittelyyn tai käyttöön. Jos henkilötietoja käsitellään muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten tiedot alun perin kerättiin, ilmoitamme sinulle tällaisista muista henkilötietojen käsittelytarkoituksista ja annamme sinulle aiheeseen liittyviä lisätietoja etukäteen.

Evästeet
Käytämme tietyissä sivustomme osissa evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjäystävällisen ja ihanteellisesti tarpeitasi vastaavan verkkosivuston. Eväste on pieni tiedosto, joka tallennetaan paikallisesti tietokoneeseesi, kun käyt sivustossa. Jos siirryt samaan sivustoon myöhemmin samalla laitteella, eväste kertoo esimerkiksi, että olet käynyt sivustossa jo aiemmin. Evästeiden avulla voimme myös analysoida sivustomme käyttöä. Eväste ei sisällä henkilökohtaisia tietoja, eikä sinua voi tunnistaa sen perusteella kolmansien osapuolten sivustoissa, kuten analyysipalvelujen tarjoajan sivustoissa.

Käytämme seuraavanlaisia evästeitä:

• Pakolliset evästeet
Näitä evästeitä tarvitaan, jotta sivustomme toimisi oikein. Niiden avulla voidaan esimerkiksi määrittää anonyymeja istuntotunnuksia, joiden avulla useita kyselyitä voidaan lähettää palvelimeen kerralla. Lisäksi niitä käytetään rekisteröitymis- ja tilaustoiminnoissa.

• Toiminnalliset evästeet
Näiden evästeiden avulla voimme tallentaa valitsemasi asetukset ja tukea muita sivuston selaamiseen liittyviä toimintoja. Näin voimme muistaa määrittämäsi asetukset seuraavalla kerralla, kun käytät sivustoamme, tai tallentaa sisäänkirjautumistietosi sivuston tiettyjä osioita varten.

• Suorituskyvyn mittaamiseen ja tilastotietojen keräämiseen käytettävät evästeet
Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten käytät sivustoamme (esim. tiedot käyttämästäsi selaimesta, käyntikertojen määrästä, avatuista sivuista tai sivustossa käytetystä ajasta). Ne eivät tallenna tietoja, joiden perusteella kävijän voisi tunnistaa. Näillä evästeillä kerätyt tiedot koostetaan tai niihin liittyvät IP-osoitteet muutetaan anonyymeiksi.

Katso ohjeet evästeiden (ja verkkojäljitteiden) sallimiseen tai estämiseen selaimesi asetuksista. Voit määrittää selaimesi hyväksymään tai hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan sinulle, kun sivusto haluaa tallentaa evästeen. Jos estät evästeet, sivusto ei ehkä toimi oikein (esim. tilauksia tehdessäsi). Selaimessasi on myös toiminto, jolla voit poistaa evästeet (esim. poistamalla selaustiedot). Lisätietoja on selaimen käyttöohjeessa ja yleensä myös selaimen asetuksissa.

Analyysipalvelut
Verkkosivuillamme on käytössä Matomo Analytics (entiseltä nimeltään Piwik), joka on niin kutsuttu verkkoanalyysipalvelu. Matomo käyttää evästeitä, eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen ja joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä. Evästeiden keräämät käyttötiedot (mukaan lukien käyttäjien lyhennetty IP-osoite) viedään palvelimellemme ja tallennetaan käytön analysointia varten. Näin voimme puolestamme optimoida sivustoamme. Tämän prosessin aikana käyttäjien IP-osoitteet muunnetaan välittömästi anonyymeiksi, jolloin käyttäjät pysyvät anonyymeina. Evästeiden keräämiä tietoja sivuston käytöstä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Evästeiden käyttö voidaan estää vastaavalla selaimen asetuksella. On kuitenkin mahdollista, että sivuston kaikkia toimintoja ei ehkä voida tässä tapauksessa käyttää koko laajuudessaan. Jos et hyväksy sivuston käyttöösi liittyvien tietojen tallentamista ja analysointia, voit estää tallennuksen ja käytön milloin tahansa napsauttamalla asianmukaista valintaa. Tällöin selaimeesi asennetaan niin kutsuttu Opt-Out-eväste, joka estää Matomoa tallentamasta istunnon tietoja. Huomio: Kun evästeet poistetaan, myös Opt-Out-eväste poistetaan ja sinun on aktivoitava se uudelleen.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Oikeus saada pääsy tietoihin
Sinulla on oikeus saada milloin tahansa pyytäessäsi meiltä tiedot sinua koskevista henkilötiedoista yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaisessa laajuudessa. Voit pyytää tietoja postitse tai sähköpostilla jäljempänä olevista osoitteista.

Oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen
Sinulla on oikeus vaatia meitä oikaisemaan viipymättä sinua koskevat virheelliset henkilötiedot (yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artikla). Lähetä pyyntö jäljempänä olevaan osoitteeseen.

Oikeus tietojen poistamiseen
Sinulla on oikeus vaatia meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklassa määritellyistä laillisista syistä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tällaisia syitä ovat esimerkiksi seuraavat: Henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten niitä on alun perin käsitelty. Olet perunut antamasi suostumuksen eikä käsittelyyn ole enää muuta laillista perustetta. Rekisteröity vastustaa henkilötietojen käsittelyä eikä käsittelyn jatkamiseen ole perusteltua syytä (tämä ei koske suoramarkkinoinnista kieltäytymistä). Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus rajoittaa käsittelyä, jos tietyt edellytykset täyttyvät yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisesti. Käsittelyn rajoittaminen tällä tavalla on tarpeen erityisesti, jos käsittely on lainvastaista ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja vaatii sen sijaan niiden käytön rajoittamista tai rekisteröity on vastustanut henkilötietojen käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö oikeutetut perusteemme rekisteröidyn perusteet. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
Sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaisesti. Sinulla on oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle, kuten toiselle palveluntarjoajalle. Tällöin edellytyksenä on, että käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja siinä käytetään automaattisia prosesseja. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä.

Vastustamisoikeus
Yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti sinulla on oikeus henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan e tai f. Emme saa enää käsitellä henkilötietoja, paitsi jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa huomattavan tärkeä ja perusteltu syy, joka syrjäyttää etusi, oikeutesi ja vapautesi, tai jos se on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat jäljempänä.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle
Jos epäilet, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja luvattomasti, sinulla on oikeus valittaa alueellamme toimivalle tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Yhteystiedot:

Unabhängiges Landeszentrum für Datenschutz Schleswig-Holstein
Holstenstraße 98
24103 Kiel
Deutschland
Puhelin: +49 (0) 431 / 988 1200
Faksi: +49 (0) 431 / 988 1223
S-posti: maildatenschutzzentrum.de