×

synergia on ESY
INTELLIGENT AUTOMATION AND LIGHTING SOLUTIONS

Innovaatiot, jotka voit
tuntea

Tutustu ESYLUX-messuosastolla uusimpiin innovaatioihimme ja löydä älykäs tilaratkaisu omalle projektillesi konkreettisten käyttöesimerkkiemme avulla.

More

Mukavuutta kaikille
toimistossa

Näytämme, miten helppoa energiatehokas modernisointi on ESYLUX Light Control -tekniikan avulla. Plug-and-Play-asennus, ryhmittely ja skaalaus eivät vie aikaa.
Tutustu ESYLUX Light Control -tekniikan lukemattomiin mahdollisuuksiin ja lisätoimintoihin.

More

tule kokemaan
ratkaisumme

Olipa kyseessä automaatio tai valaistus, Light + Building 2020 -messujen kävijät voivat odottaa ESYLUXilta tuoretta ja päivitettyä messukattausta. Keskitymme tälläkin kertaa olennaiseen sekä älykkäiden automaatio- ja valaistussynergioiden esittelyyn.

More

Synergiaa kaikilla työpaikoilla

Toimistot, oppilaitokset, terveydenhoitolaitokset... Älykkäät automaatio- ja valaistusratkaisumme parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta kaikilla työpaikoilla. Light + Building -messuilla esittelemme myös sitä, miten helppoa kauko-ohjattavien ESYLUX-projektimääritysten asettaminen ja tallentaminen on ESY-Penillä ja ESY-sovelluksella ja miten niitä voi käyttää projektikirjastossa mobiililaitteella.  Erinomainen joustavuus ja ajansäästö!

More

lisätoimintoja ELC-valaistusjärjestelmiin

ESYLUX Light Control ELC -valaistusjärjestelmät ovat oiva ratkaisu niiden Plug-and-Play-asennuksen ja energiatehokkaan SymbiLogic-tekniikan Human Centric Lighting -valaistuksen ansiosta. Lisäksi ne tarjoavat kattavasti erilaisia toimintoja, joiden avulla jokaisella työpaikalla voidaan toteuttaa myös yksilöityjä ratkaisuja. Ne voidaan toteuttaa esimerkiksi joukkotoiminnolla, älykkäillä ajastetuilla toiminnoilla tai yksinkertaisella valokanavakohtaisella valaistustilojen hallinnalla. Light + Building -messuilla sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus keskustella rauhassa kaikesta ESYLUX-asiantuntijoiden kanssa.

valonhallintaa
DALI-2-tekniikalla

DALI-2-teollisuusstandardi mahdollistaa eri valmistajien laitteiden yhteistoiminnan ja siten erinomaisen joustavuuden.
Tutustu Frankfurtissa uusimpiin ESYLUXin DALI-2-ratkaisuihin.

Defensorin ansiosta turvallisuus voi olla energiatehokasta

ESYLUXin uudet liikeanturit ja hämäräkytkimet eivät ole pelkkää koreaa ulkokuorta, vaan paljon enemmän. Tämä pätee myös DEFENSOR-sarjan laitteisiin. Käytettävissä on ilkivallalta suojattuja malleja, ajastettuja ohjaustoimintoja ja kulkusuunnan mukaisia viiveaikoja, jotka tekevät koko rakennuksen turvallisuudesta älykästä.