×

PRANA+ on esy ja yhdistää MUOTOILUN ja VALON älykkäästi

täydellinenmuotoilu

PRANA+-sarjan valaisimet on muotoiltu ensiluokkaisesti ja ne ovat puhdaslinjaisia, joten nämä ajattomat valaisimet sulautuvat mihin tahansa toimistoarkkitehtuuriin.

More

Älykästä OHJAUSTA

Jalkalampun valaisinpään huippuluokkaiset antureiden ansiosta automaatio toimii vaivattomasti. Lisäksi ne takaavat ihanteellisen valaistuksen ja parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

More

loistavan kaunista

Uusin elektroniikka takaa vaikuttavan valonlaadun. Jalkalampuissamme on käytetty SymbiLogic-tekniikkaa, joka tuo energiatehokkaan human centric lighting -ratkaisun työpaikalle.

More

säädetty ihanteelliseen valaistukseen: YLHÄÄLTÄ...

PRANA+-jalkavalaisimet vakuuttavat muotoilunsa lisäksi myös toiminnallisuudellaan. Koska työpöytien pöytätasoja on monenpituisia, jalkalampun pää ja runko on valmistettu niin, että säätäminen on mahdollista. Käyttäjä voi siirtää valaisinpäätä pystysuunnassa jopa 18 cm – tarpeenmukainen valaistus riittää siis kaikkialle. Lisävarusteena saatava, patentoitu PRANA+-jalkalampun jalusta osoittaa, että mallin suunnittelussa on älykkäästi otettu huomioon toimiston nykyiset kalustemallit.

... ALAS

Jalan voi nimittäin irrottaa, jolloin valaisinta voidaan käyttää sellaisten kirjoituspöytien yhteydessä, joissa on umpinaiset, lattiaan asti ylettyvät sivupaneelit. Jalka ja pöytä muodostavat tällöin saumattoman yksikön, jossa valaisimen toiminnot ja ominaisuudet korostuvat ihanteellisesti.

Malli, joka vetoaa asiantuntijoihin

Ammattilaiset ovat vahvistaneet mallin laadukkaaksi, mikä on paras mahdollinen tae laadusta. PRANA+-jalkalamput ovat saaneet tällaisen hyväksynnän jo monta kertaa.

More

valaisimen varren laadukkaat anturit

Täydellinen elämänlaatu ja energiatehokkuus voidaan saavuttaa vain yhdistämällä yksilölliset säätömahdollisuudet ja älykäs valonhallinta. Siksi nykyaikaisen valaistusratkaisun on käytettävä tarpeeksi omaa älykästä laitteistoa. Jalkalampussa tämän takaa runkoon integroitu hightech-anturi. Läsnäolo- ja valoantureidensa avulla se määrittää, milloin keinovaloa tarvitaan ja kuinka paljon – aina käyttäjän läsnäolon ja todellisen päivänvalon valon mukaan. Valaisin kuluttaa energiaa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan, ja vain sen verran kuin on tarpeen.

tyylikäs ohjaus

Käyttäjä voi hallita toiveidensa mukaan kytkentää ja himmennystä, muuttaa valon väriä tai vaihtaa valaistustiloja valaisimen varressa olevan tyylikkään hallintaelementin avulla.

vaihteleva suora ja epäsuora valo

Valaistusta voidaan säätää monipuolisesti ja yksilöllisesti, sillä valaisimilla on kaksi valokenttää: suora ja epäsuora (ylöspäin suuntautuva). Molemmat voidaan kytkeä tai himmentää toisistaan riippumatta.

Roomaan napin painalluksella

Digitaalinen viestintä takaa miellyttävän käytön. Tämä on ollut helppokäyttöisten laitteiden avaintekijä jo pitkään. Siksi haluamme mahdollistaa sen myös PRANA+-jalkalampussa. Kaikkia parametreja voidaan muuttaa helposti älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Tämä koskee myös SymbiLogic-tekniikan biodynaamista valaistusta. Se voidaan mukauttaa helposti maailman eri alueille sopivaksi jalkalamppujen verkkosovelluksen avulla. Vaikeaa on vain päättää, mihin halutaan matkustaa: New Yorkin 5th Avenuelle? Tukholman saaristoon? Vai haluatko nauttia cappuccinon ikuisessa kaupungissa Tiber-joen varrella?

kauneus periytyy: prana+-riippuvalaisin

Jo ensisilmäys paljastaa sen perheen jäseneksi. PRANA+-riippuvalaisin täydentää sarjan jalkalamppuja täydellisesti ja tekee valaistuksesta harmonisen kokonaisuuden kaikissa toimistoissa. Kuten koko sarja, riippuvalaisin on ajattoman kevyt ja tyylikäs. Se valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sen valonlaatu on korkea. Lisäksi se vakuuttaa yksityiskohdillaan: Vankat liitäntäkaapelit ovat myös esteettisiä, ja niiden avulla ripustaminen onnistuu yksinkertaisen tyylikkäästi. Se miellyttää silmää ja on samalla hyvin tehokasta.

tyylikästä elektroniikkaa

Riippuvalaisimista on saatavana yksinkertaisesti himmennettäviä tai älykkään valonhallinnan DALI-kytkentälaitteella varustettuja malleja. Liitäntälaitteen muotoilussa on keskitytty yksinkertaisuuteen: se on piilotettu tyylikkääseen jaloteräskoteloon.

sopii jokaiseen tyyliin

Valmistamme jalkalamppuja ja riippuvalaisimia erilaisilla pinnoilla, jotta ne sopivat mihin tahansa käyttökohteeseen täydellisesti myös värinsä puolesta. Anodisoitu musta, valkoinen jauhepinnoitus tai kromattu – jokaiseen sisustustyyliin löytyy sopiva malli.