Quadro-Set ovat  esy: paras mahdollinen valaistus työpaikalla

ainutlaatuiset valaistusjärjestelmät

Sarjojen NOVA ja CELINE Quadro-Set tarjoavat kokonaisratkaisun energiatehokkaaseen toimistoon, ja ESYLUXin SymbiLogic-tekniikka parantaa elämänlaatua työpaikalla.

More

Älykästä ohjausta

Quadro-Set tarpeen mukaan ohjautuvan valonhallinnan avulla nykyaikaisen valaistuksen kaikki mahdollisuudet voidaan hyödyntää täydellisesti ja ihmisille voidaan tuottaa parasta mahdollista valoa.

More

 • Automatisoitu valaistusratkaisu ilman ohjelmointia
 • Yksi sarja sopii alle 20 m2:n toimistoihin
 • Skaalattavissa mihin tahansa huonekokoon
 • Asennusvalmis kokonaisratkaisu
 • Ihanteellinen vaihtoehto perinteisille kattopaneelivalaisimille
 • Vaivaton Plug-and-Play-asennus
 • Nykyisen valaistuksen nopeaan päivittämiseen

Suunniteltu kokemuksella

ESYLUX on automaation ja antureiden asiantuntija, jolla on vankka kokemus valaisimien kehitystyöstä. Quadro-Sets valaistusjärjestelmät osoittavat tämän vakuuttavasti.

More

älykkään toimistovalaistuksen järjestelmäratkaisu

NOVA- ja CELINE Quadro-Sets on käytetty SymbiLogic-tekniikkaa. Ne eivät pelkästään vastaa kaikkia standardeja, vaan ylittävät vähimmäisvaatimukset selvästi. Ne luovat työpaikalle optimaalisen valaistuksen, jonka etuja ovat biologinen vaikutus, energiatehokkuus ja yksilöllinen ohjaus.

More

QUADRO-SET CELINE modulaarinen järjestelmä

CELINE Quadro -Sets sisältää neljä kokopintaista järjestelmävalaisinta, erillisen ESYLUX SmartDriver -ohjausyksikön, erillisen läsnäoloilmaisimen ja kaapelit.

More

QUADRO-SET NOVA varustettu älytekniikalla

NOVA Quadro -Sets sisältää neljä kattovalaisinta antureineen ja sisäänrakennetun ESYLUX SmartDriver -ohjausyksikön sekä kaapelit.

More

ESYLUX QUADRO -SETS CELINE JA NOVA ENSIMMÄINEN TALOUDELLINEN BIOLOGISESTI VAIKUTTAVAN VALON JÄRJESTELMÄ

Alle 20 m2:n toimistoihin sopiva sarja
Quadro-Sets ovat SymbiLogic-tekniikan ansiosta älykäs valaistusratkaisu työpaikoille. Lisäksi niiden hinnan ja laadun suhde on omaa luokkaansa! Sarjoihin kuuluu aina ohjausyksikkö (ESYLUX SMARTDRIVER), läsnäolo- ja valoanturit sekä neljä LED-kattopaneelivalaisinta. Ne sopivat ristikkomallisiin alaslaskettuihin järjestelmäkattoihin, jotka ovat tyypillisiä toimistoissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa.

Täydellinen järjestelmä nopeaan päivitykseen – vaivaton asennus
ESYLUX SMARTDRIVER -ohjausyksikkö huolehtii kaikkien järjestelmävalaisimien jännitteensyötöstä, ja Plug-and-play-asennuksen ansiosta asennus on helppoa. Säästät aikaa ja vaivaa! Lisäksi liitäntään tarvittavat kaapelit sisältyvät aina toimitukseen. Quadro-Sets on helppokäyttöinen ja kattava tuotepaketti, joka sisältää kaikki tarvittavat osat toimistotilojen valaistusjärjestelmän modernisointiin. Sarjojen osia on saatavana myös yksittäin, joten erilaisten tilojen vaatimukset voidaan huomioida mahdollisimman hyvin.

Quadro-Sets on saatavilla kaksi versiota:

 1. Päivänvalosta riippuva vakiovalonsäätö:
  saatavilla olevat valonvärit 3 000 K tai 4 000 K
 2. SymbiLogic-tekniikan biologisesti vaikuttava valo:
  ESYLUXIN energiatehokas Human Centric Lighting -ratkaisu (Valonväri Tunable White: 2 700–6 500 K)

YKSITTÄISISTÄ HUONEISTA AVOTOIMISTOIHIN HELPPO LAAJENTAA kaikenkokoisiin tiloihin

Quadro-Sets skaalautuvat joustavasti. Toisiinsa voidaan yhdistää jopa 20 sarjaa tai sarjaa voidaan täydentää jopa 4 x 25 DALI-yhteensopivalla ESYLUX-tuoteperheen standardivalaisimella. Valaistusjärjestelmää voi laajentaa myös sekä sarjoilla että standardivalaisimilla, mikä usein onkin mielekäs ratkaisu. Jos suuren tilan valaistusta halutaan ohjata Bluetoothilla tai KNX-moduulilla, tarvitaan vain yksi niiden kanssa yhteensopiva sarja, jonka kautta koko laitteisto voidaan määrittää ja jonka kautta sitä voidaan käyttää.

CELINE- ja NOVA Quadro -Sets sisältävät neljä valaisinta, anturit ja ohjausyksikön, joten ne muodostavat jo itsessään pienen verkon. Niiden koko potentiaali saadaan kuitenkin käyttöön vasta sitten, kun niillä modernisoidaan suuria tiloja. Ne voidaan verkottaa toisiinsa älykkäästi, ja niitä voidaan laajentaa lisävalaistuksella. DALI-kytkin mahdollistaa perinteisten päätelaitteiden helpon integroinnin, esimerkiksi ilmanvaihdon yhdistämisen.

A Neljän Quadro-Set master-valaisimet, jotka on liitetty DALI-liitännällä toisiinsa
B Täydentävät tavalliset DALI-valaisimet
C Alaspäin valaisevat ylimääräiset tunnelmaa luovat kohdevalaisimet, integroitu DALI-kytkimellä
D DALI-kytkimellä integroitu läsnäolon mukaan kytkeytyvä tuuletin

 

 • Tehokas ja vaivaton asennus säästää aikaa jopa 60 %
 • Energiatehokkaalla SymbiLogic-tekniikalla varustetun järjestelmän hinta ilman asennusta on noin 50 €/m2

Biologisesti vaikuttava valo takaa parhaan valaistuksen työpaikalla

Sisätilojen ihanteellinen valaistus noudattaa auringon ja sinisen taivaan aikaansaamaa päivänvalon luonnollista muutosta. Kirkkaus ja valon väri siis muuttuvat päivän mittaan, ja valaistusvoimakkuus ylittää standardien mukaiset vähimmäisvaatimukset selvästi. Tällä laadukkaalla valaistusratkaisulla on monia vaikutuksia: Se lisää elinvoimaa ja parantaa keskittymiskykyä. Lisäksi se tukee ihmisen yleistä hyvinvointia ja suorituskykyä.

More

Parantaa
motivaatiota
tuottavuutta
työilmapiiriä

Vähentää
virheitä
hukka-aikaa
työtapaturmia

ESYLUX-tekniikka energiatehokas human centric lighting -ratkaisu

Kehittämämme SymbiLogic-tekniikka yhdistää saumattomasti ihmisen kannalta parhaan valon ja älykkään ohjauksen. Se tuottaa biologisesti vaikuttavaa valoa, joka on optimoitu erityisesti toimistotiloihin sopivaksi. Aamupäivällä kirkkaammaksi ja sinisemmäksi dynaamisesti muuttuva valo virkistää ja aktivoi. Keskipäivällä sekä kirkkaus että valon sinisyys laskevat hieman, mutta ne nousevat uudelleen iltapäivällä, mikä ehkäisee tavallista iltapäiväväsymystä. Näin SymbiLogic auttaa ihmisiä työskentelemään myös päivän väsyttävimmän vaiheen yli, mikä tuo hyvinvointia koko päivään.

Valo aktivoi oikeaan aikaan
SymbiLogicin älykkään valonhallintajärjestelmän läsnäolo- ja valoantureiden ansiosta energiaa säästyy mahdollisimman paljon. Valot ovat päällä läsnäolosta ja päivänvalosta riippuen. Päivänvaloa hyödyntävä ja sen mukaan muuttuva biodynaaminen kirkkaudensäätö on uskomaton innovaatio. Toisin kuin perinteinen vakiovalonsäätely, tämä niin kutsuttu mukautuva vakiovalonsäätely ei pidä valon kirkkautta muuttumattomana, vaan muuttaa sitä päivän mittaan. Tämän tekniikan ansiosta SymbiLogic on modernein vaihtoehto sisätilojen valaistukseen.

Ihmisen ja luonnon täydellinen symbioosi
Lopputulos on täydellinen symbioosi. Ihminen on luontoa tarkkailemalla oppinut, mikä valo on parasta, ja luonto puolestaan hyötyy luonnonvaroja säästävästä kestävästä tekniikasta. SymbiLogic-tekniikka edistää ihmisen ja luonnon tasapainoista suhdetta ja tuottaa sisätiloihin parasta valoa kaikkina aikoina.

Älykkään LVI-ohjauksen integrointi

Quadro-Sets valojärjestelmät eivät voi ohjata kaikkea itsenäisesti. ESYLUXin DALI-kytkimellä järjestelmään voidaan yhdistää myös uppoasennusmoduuli, joka myös perinteisten käyttölaitteiden läsnäolon mukaan kytkeytyvän käytön. Tämä mahdollistaa esimerkiksi ilmastointi- ja tuuletuslaitteiston energiatehokkaan kytkemisen.

More

Vaivaton käyttö ja määritys sovelluksella tai KNX-moduulilla

Quadro-Set valojärjestelmiä voi määrittää ja käyttää usealla eri tavalla. Perusmallissa manuaalinen kytkentä, kirkkauden ja valonvärin säätö sekä yksittäisten tilojen haku onnistuu helppokäyttöisellä 230 V:n kytkimellä. Esiasennettujen painikkeiden käyttö on siis mahdollista, mutta ne voi myös korvata DALI-painikkeilla. ESYLUX-järjestelmän määritys ja käyttö onnistuu myös kauko-ohjaimella. Sillä voi määrittää tiloja ja lukuisia muita parametrejä. Kauko-ohjaimella voidaan ohjata myös yksittäisiä valaisimia tai valokanavia.

Bluetooth-sovellus Android ja iOS
ESYLUX on kehittänyt myös malleja, joita voi ohjata ESYLUX Light Control -sovelluksella Bluetoothin kautta. Sovelluksella voidaan tehdä perusmääritys sekä ohjata yksittäisiä valaisimia ja kanavia. Käyttäjä voi siis määrittää järjestelmän mukavasti ja helposti älypuhelimella tai tabletilla.

Lisävarusteena integroitu KNX-moduuli
Saatavana on myös sellaisia Quadro-Set, joissa ESYLUX SMARTDRIVER käytetään sisäänrakennetulla KNX-moduulilla. Kyseiset mallit voi yhdistää KNX-rakennusautomaatioon ilman, että erillistä yhdyskäytävää tarvitse asentaa. Näin ohjausyksikköä voi käyttää suoraan ja koko järjestelmän ohjaus ja valvonta onnistuu helposti ja keskitetysti yhdestä paikasta. Tämä on maailman ensimmäinen KNX-yhteensopiva valaistus!

Oikea malli jokaiseen makuun

Sekä järjestelmäkattojen ristikkojen suuruudet ja käyttäjien mieltymykset vaihtelevat. Sen vuoksi ESYLUX tarjoaa Quadro-Set eri malleja. CELINE-loisteputkivalaisin on vaihtoehtoinen malli, joka tarjoaa lisää joustavuutta valaistuksen toteuttamiseen.

More

VIITE: VAHLE
Motivaatio säteilee kauas

VAHLE on kehittynyt maailman markkinajohtajaksi tarpeen mukaan ohjautuvan energian- ja tiedonsiirron ratkaisuillaan. Myös yrityksen oman päätoimipaikan toimistoissa käytetään modernia tekniikkaa: siellä ESYLUX NOVA Quadro -Set valaistusjärjestelmä tuottaa biologisesti vaikuttavaa valoa, SymbiLogic-tekniikan ansiosta vieläpä erittäin energiatehokkaasti!

More

Katsaus etuihisi

 • Valaisinten liitäntä RJ45-kaapelilla
 • Automatisoitu valaistusratkaisu ilman ohjelmointia
 • Saatavilla kaikissa käytössä olevissa asennusmitoissa
 • Integroidut DALI-liitännät
 • CELINE: kokopintaiset diffuusorit     
  NOVA: kaksiosaiset diffuusorit
 • Lisävarusteena sisäänrakennettu KNX-moduuli, joka mahdollistaa saumattoman integraation KNX-rakennusautomaatioon
 • Lisävarusteena sisäänrakennettu Bluetooth-moduuli, joka mahdollistaa käytön mobiililaitteilla
 • Varusteet uppoasennukseen tai katon pintaan asennukseen

More