Opetustilojen
optimointi on ESY

Älykkäät valaistus- ja automaatioratkaisut
oppilaitoksiin

Oppilaitoksissa, kuten kouluissa, yliopistoissa ja päiväkodeissa, suuri ryhmä ihmisiä viipyy samassa huoneessa pitkään, joten miellyttävän ja oppimista tukevan ilmapiirin luominen on tärkeää. Miellyttävässä ympäristössä on helppo keskittyä oppimiseen. Valo vaikuttaa merkittävästi mielialaan ja keskittymiskykyyn. Lisäksi oppimiseen tarvitaan runsaasti energiaa ja happea, joten luokkatiloissa ilma voi muuttua tunkkaiseksi. Niinpä paras mahdollinen valaistus ja sisäilman laatu ovat elintärkeitä ihmisten viihtymisen, motivaation ja menestyksekkään oppimisen kannalta.

KESKITTYMISTEHO TÄYSILLE

Oppilaitoksesta riippuen yksittäisille tiloille voi olla erityisiä lisävaatimuksia. Esimerkiksi luokkahuoneessa voidaan käyttää erillisiä valaistustiloja luentotyyppisille oppitunneille ja ryhmätyöskentelyyn. Nuoremmat lapset sen sijaan viihtyvät tiloissa, joissa valaistus tukee niin leikkiä ja toimintaa kuin lepohetkiäkin.

USEAN HENGEN OPPIMISTILOISSA HYVÄ VALAISTUS JA ILMANVAIHTO TAKAAVAT IHANTEELLISET OLOSUHTEET

Ryhmätyötilat, luokkahuoneet, auditoriot tai voimistelusalit – tarpeen mukaan ohjattavat automaattiset valaistus- ja ilmanvaihtoratkaisumme tarjoavat ihanteelliset oppimisolosuhteet kaikenlaisiin tiloihin. Ratkaisujemme biologisesti vaikuttava valo simuloi päivänvalon dynaamista vaihtelua ja vaikuttaa siten positiivisesti hormonitasapainoon ja vuorokausirytmiin. Näin lapset ja nuoret pysyvät tarkkaavaisina, tehokkaina ja motivoituneina.

Julkisissa tiloissa panostetaan nykyään erityisesti taloudellisuuteen. ESYLUX vastaa tähän haasteeseen erityisillä valmiiksi määritetyillä sarjaratkaisuilla, jotka on kehitetty esimerkiksi luokkatilojen tarpeisiin. Asennusvalmiit sarjat koostuvat ilmaisimista, valaisimista, ELC-ohjausyksiköistä, johdoista ja DALI-painikkeista, ja ne tarjoavat energiatehokasta valonhallintaa ja parasta mahdollista valonlaatua erinomaiseen hintaan.

EDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

  1. Valmiiksi määritetyt asennusvalmiit kokonaisratkaisut
  2. Vaivaton, nopea ja edullinen asennus Plug-and-play-kytkennällä
  3. Paras valonlaatu energiatehokkaan SymbiLogic-tekniikan avulla
  4. Päivänvalon mukaan mukautuva HCL-valonsäätö
  5. Energiatehokas läsnäolon mukaan ohjautuva kytkentä
  6. Esimääritetyt tilat erilaisia opetustilanteita varten
  7. Tilojen helppo valinta painikkeella
  8. Energiatehokas ja vain vähän huoltoa vaativa LED-valaistus
  9. Uusinta tekniikkaa ja viiden vuoden takuu

More