Terveydenhoidon
tukeminen on ESY

Älykkäät valaistus- ja automaatioratkaisut
terveydenhoitolaitoksiin

Terveydenhoitolaitoksissa ihmiset eivät juurikaan näe luonnollista päivänvaloa. Se väsyttää ja heikentää paranemisprosessia. Lisäksi sairaaloissa ja kuntoutuslaitoksissa potilaiden unen tarve voi vaihdella huomattavasti iän ja sairauden perusteella. Joustavat valonhallintaratkaisut ja tarpeen mukaan ohjautuva ilmastointi auttavat potilaiden yksilöllisten paranemisprosessien tukemisessa.
Valaistuksella on aivan erilaisia tehtäviä erilaisissa tiloissa. Lääkärin vastaanotolla valaistuksen on oltava miellyttävä silmille ja samalla luotava rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri.

OIKEALLA VALON- JA ILMANLAADULLA ON TERVEYDENHOITOTILOISSA RATKAISEVA ROOLI

Vuodeosasto, sairaanhoitajien huone tai tutkimushuone – ESYLUXin biologisesti vaikuttavan valon ja tarpeen mukaan ohjautuvan automaation yhdistelmä tuottaa hyvinvointia tukevan ympäristön, joka vaikuttaa positiivisesti paranemisprosessiin. Koska Human Centric Lighting -järjestelmän kirkkaus ja valon väri mukautuvat dynaamisesti päivänvaloon, se tukee hormonitasapainoa ja luonnollista vuorokausirytmiä. Lisäksi järjestelmän käyttö on yksinkertaista muuttuvien, eri käyttötarkoituksiin sopivien valaistustilojen ansiosta.

ÄLYKKÄÄT AUTOMAATIO- JA VALAISTUSRATKAISUT VIRKISTÄVÄT KEHOA JA MIELTÄ

ESYLUXin älykkäät automaation ja valaistuksen yhdistävät ratkaisut loistavat myös taloudellisuudellaan: Esimerkiksi potilashuonetta varten valmiiksi määritetty ja asennusvalmis sarja (Patient Room -sarja) tarjoaa huipputason energiatehokkuutta ja valonlaatua erinomaiseen hintaan.

EDUT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

  1. Valmiiksi määritetyt asennusvalmiit kokonaisratkaisut
  2. Vaivaton, nopea ja edullinen asennus Plug-and-play-kytkennällä
  3. Terveyttä ja hyvinvointia tukeva valaistus SymbiLogic-tekniikalla
  4. Päivänvalon mukaan mukautuva HCL-valonsäätö
  5. Värien luonnollinen toisto (CRI > 90) takaa ihanteelliset tutkimusolosuhteet
  6. Energiatehokas läsnäolon mukaan ohjautuva kytkentä
  7. Esimääritetyt tilat erilaisia käyttötilanteita varten
  8. Tilojen helppo valinta painikkeella
  9. Energiatehokas ja vain vähän huoltoa vaativa LED-valaistus
  10. Uusinta tekniikkaa ja viiden vuoden takuu