Työtilojen
parantaminen on ESY

Älykkäät valaistus- ja automaatioratkaisut toimistoihin

Kaikissa hankkeissa, kaikilla tasoilla ja kaikissa tiloissa: Pitkäaikainen menestys toimistoissa edellyttää harkittuja strategioita, resurssien tehokasta käyttöä ja vakuuttavaa suorituskykyä – aivan kuten ESYLUXin innovatiiviset automaatio- ja valaistusratkaisut. Ne nostavat elämänlaatua työpaikalla, ohjaavat energiaa sinne, missä sitä tarvitaan, ja ovat vakuuttavan pitkäikäisiä ja tehokkaita. Ja tämä kaikki on saatavissa helposti, sillä ne mukautuvat kaikkiin vaatimuksiin, niiden asentaminen on aina helppoa. Lisäksi niiden tekniikka on tehty mahdollisimman mutkattomaksi asiakkaitamme ja kumppaneitamme varten.

Grafiikka: Tarpeen mukaan ohjautuvan rakennusautomaation energiansäästöpotentiaali (väh./enint.); lähde: Zentralverband Elektrotechnik- und Elektroindustrie e.V. (ZVEI) / Hochschule Biberach

Tehokkuutta toimiston kaikille alueille

Energiaa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan – tarpeen mukaan ohjautuvan rakennusautomaation periaate on niin yksinkertainen kuin miltä se kuulostaakin. Avaintekijä ovat älykkäät anturimme. Ne huolehtivat automaation tuomasta mukavuudesta, parantavat elämänlaatua työpaikoilla ja tekevät laitteiden käytöstä erittäin energiatehokasta. Tämän tuloksena kestävyys lisääntyy ja luonnonvaroja säästyy. Lisäksi siirtyminen moderniin tekniikkaan hyödyttää myös rakennusten omistajia ja sijoittajia, sillä tarpeen mukaan ohjautuva, energiatehokas toiminta tarkoittaa energiakustannusten huomattavaa laskua ja nopeaa kuoletusta – niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissa.

Tehokkuuden ja hyvinvoinnin yhdistelmä: ESYLUXin symbilogic-tekniikka

Biologisesti vaikuttava, päivävalon kaltainen valo on ihmiselle paras työvalaistus. Se edistää hyvinvointia, keskittymiskykyä ja vakauttaa vuorokausirytmiä, mikä takaa paremman ja virkistävämmän yöunen, joka puolestaan vahvistaa seuraavan päivän haasteita varten. SymbiLogic-tekniikan ja älykkäiden antureiden ansiosta tämä valaistusmuoto ei ole pelkästään tehokas, vaan säästää myös energiaa!

More

Miellyttävä valaistus erinomaisella valonlaadulla

Jokaisen valaistusratkaisun tärkein perusta on valonlaatuitsessään. Se ratkaisee, näkeekö työntekijä tarpeeksi hyvin voidakseen hoitaa työnsä vaivattomasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Se on ratkaisevan tärkeää myös luotaessa optimaalista valaistusta asiakaskäyntejä tai taukotiloja varten. Paras mittapuu on tässäkin luonnollinen päivänvalo. Värintoistokyky, välkyntäkerroin ja värilämpötilan tarkkuus – testaamme Saksassa sijaitsevassa ESYLUX-valolaboratoriossa kaikkien valaisimien ominaisuudet perusteellisesti.

Optimaalinen huoneilma energiatehokkaalla ohjauksella

Toimistojen huoneilman laadulla on tärkeä merkitys työtekijöiden hyvinvoinnille ja tehokkuudelle, sillä huono ilma vaikuttaa terveyteen ja väsyttää. ESYLUX tarjoaa älykkäitä ratkaisuja, jotka huolehtivat automaattisesti raikkaasta ilmasta ja optimaalisesta huoneen lämpötilasta – ja varmistavat samalla energiatehokkaan toiminnan! Paras esimerkki tästä on ATMO-läsnäoloilmaisimen monianturitekniikka.

More

Yksilöllinen ohjaus – digitaalisesti tai manuaalisesti

Automaatio tarjoaa lukuisia etuja. ESYLUXilla sen käyttö on kuitenkin aina valinnaista: ESYLUX-ratkaisujen manuaalinen käyttö ja määritys on helppoa, ja niiden mukauttaminen yksilöllisiin toiveisiin onnistuu paikan päällä. Näin ollen esimerkiksi CELINE- ja NOVA Quadro -Sets valaistusjärjestelmiä voi käyttää ESY-App – ja aina yksinkertaisella 230 V:n painikkeella. Sillä voi käyttää jopa yksilöllisiä valaistustiloja.

Helpottaa kulkemista ja lisää turvallisuutta kellon ympäri

Hätätilanteiden ohella myös muissa tilanteissa on tärkeää luoda työntekijöille turvallisuuden tuntua. ESYLUXin innovatiivinen valonhallinta mahdollistaa ratkaisut, jotka aktivoivat käytävissä ja harvaan käytetyissä tiloissa automaattisesti suunnistusvalon, joka huolehtii miellyttävästä vähimmäisvalaistuksesta – tarvittaessa myös verkotuksen avulla. Tilanteen niin vaatiessa huolehdimme myös poistumisreittien optimaalisesta valaistuksesta ja poistumisreittien opasteista.

Esimerkkiratkaisuja kaikille huonetyypeille

Yksittäiset toimistot standard

Yksittäiset toimistot premium

Avotoimistot

Kokoustilat