Aktuelles Land wechseln?

Älä unelmoi,
vaan elä unelmaasi. ESY!

Tule ESYLUXille edistämään uraasi

ESYLUXin automaatio- ja valaistusratkaisut huolehtivat toimistorakennusten, opetuslaitosten ja terveydenhuollon rakennusten käyttäjien hyvinvoinnista ja ihanteellisesta, tarpeen mukaan ohjautuvasta energiankäytöstä. Se on innovatiivinen yritys, joka harjoittaa omaa tutkimus-, kehitys- ja tuotantotyötä Hampurin lähellä sijaitsevassa Ahrensburgissa, missä se myös laajentaa tuotevalikoimaansa koko ajan. Kasvamme dynaamisesti kansainvälisessä toimintaympäristössämme. Jos haluat tukea meitä maailmanlaajuisessa menestyksessämme, tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia.

ESYLUX auttaa sinua kehittymään yksilöllisesti

Henkilöstöhallintaamme ohjaa sama periaate kuin se, jota noudatamme tilojen ilmapiirin ja valaistuksen rakennustekniikan suunnittelussa: ihminen on aina keskipisteenä. Tiedämme, että vain motivoituneet ja yksilöllisesti tuetut työntekijät voivat hyödyntää kaiken luovuutensa ja päästä erinomaisiin tuloksiin. Omistajajohtoinen perheyrityksemme perustuu keskinäiselle kunnioitukselle. Omat ja erilaiset ideat ovat meillä aina tervetulleita. Vastapainoksi tarjoamme matalan hierarkian, kohdistetun jatkokoulutuksen, ihanteelliset työskentelyolosuhteet ja tiimin yhteisiä vapaa-ajan toimintoja. Hyvä työilmapiiri ei synny vain nappia painamalla, vaan se on osallistavan yrityskulttuurin ansiota.

Avoimet työpaikat

ESYLUX auttaa sinut aina hyvin alkuun. Olipa kyseessä alan opiskelija tai muu hakija, joka on vailla ensimmäistä tärkeää työkokemusta, tai kokenut ammattilainen, meiltä jokainen löytää juuri itselleen sopivan paikan. Näin on etenkin silloin, jos suhtautuu intohimoisesti tavoitteisiimme ja on valmis tavoittelemaan niitä sekä auttamaan meitä menestystarinamme jatkamisessa.

Työ Sijainti PDF

Säännellyt ammatit

Tutustu käytännön työhön miellyttävästi

ESYLUX tarjoaa kaksi erilaista polkua, jotka mahdollistavat lupaavan oman uran aloittamisen. Koulutusjaksosi aikana saat toiveammattisi käytännön kokemusta ja täydennät sitä ammattikoulun tarjoamalla tietämyksellä. Voit toimia eri osastoilla, ja halutessasi sinulla on myös mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset tutustumaan moderniin yritykseemme, saat henkilökohtausta ohjausta tuttavallisessa tiimissä ja pääset näkemään tulevaisuutesi jännittävistä näkökulmista.

Ammattiin opiskelevat ja lopputyöt

Päätä akateemiset opintosi menestyksekkäästi

Oletko jo opintojesi loppusuoralla? ESYLUX tarjoaa valmistumassa oleville opiskelijoille monipuolisia mahdollisuuksia ansaitsemiseen ja työkokemuksen hankkimiseen. Lisäksi tuemme sinua mielellämme motivoivana yhteistyökumppanina, kun teet alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyötä.

Ammattiin opiskelevat

Ammattiin opiskelevat henkilöt pääsevät ESYLUXilla heti käytännön töihin. He voivat huolehtia yksittäisistä tehtävistä tai osallistua kiinteisiin hankkeisiin, jotka määräytyvät heidän opintojensa ja kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Tämä voidaan toteuttaa joko säännöllisenä osa-aikaisena työskentelynä opintojen ohessa tai kokopäiväisesti opintotauon aikana. Tarjoamme sinulle aina oman työskentelypaikan ja pysyvän tukihenkilön.


Lopputyöt

Opintojen loppuvaihe on monille hyvin haasteellista aikaa. ESYLUX haluaa tukea sinua tässä urallesi tärkeässä vaiheessa ja auttaa sinua toteuttamaan alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyösi tutkimuksen ja tuotekehityksen, markkinoinnin, laadunhallinnan, henkilöstöhallinnan, myynnin, oston, raha-asioiden ja tarkastuksen aloilla. Lähetä meille hakemuksesi hyvissä ajoin ennen lopputyösi aloittamista.

Harjoittelu

Hanki kokemusta alalta, jolla on tulevaisuus

Kun teet harjoittelusi ESYLUXilla, opit tuntemaan erilaisia ammatteja ja pääset näkemään innovatiivisen alamme
ja jännittävät tuotemaailmat. Panostamme siihen, että harjoittelussasi huomioidaan omat kiinnostuksenkohteesi ja kykysi. Tukihenkilösi on aina käytettävissäsi, kun sinulla on kysyttävää tai toiveita.

Monipuoliset harjoittelumahdollisuudet

Otamme sinut mielellämme joukkoomme, olipa kyseessä koulun harjoittelujakso, yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojen pakollinen harjoittelu tai vapaaehtoinen opintoihin sisältyvä harjoittelu. Voit myös suorittaa ammattiin valmistelevan harjoittelun ESYLUXilla. Hae paikkaa nyt!