Aktuelles Land wechseln?

Luo synergiaa. ESY!

ESYLUX – PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

ESYLUX kehittää, tuottaa ja myy automaatio- ja valoratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa. Keskiössä ovat yksilölliset toiveet ja tarpeet. Nojaamme kehitystyössä vankkaan elektroniikan ja automaation osaamiseemme, ja yhtenä tavoitteenamme on luoda energiatehokkaita ja biologisesti vaikuttavia LED-valaistusratkaisuja. Järjestelmämme mahdollistavat niin yksittäisten huoneiden automatisoinnin kuin kokonaisen rakennuksen tilojen verkottamisen ja integroimisen. Koska erilaiset tilat asettavat monimutkaisia haasteita, meille on tärkeää tuotteidemme helppokäyttöisyys.

50 vuoden kokemus alalta on antanut meille niin tukkukauppiaiden, asennuksia tekevien yritysten, sähkö- ja valosuunnittelijoiden kuin arkkitehtienkin luottamuksen. Asiakkaamme ja kumppanimme luottavat myös asiantuntijoidemme tarjoamaan neuvontaan. Tutkimus, kehitys ja tuotanto Saksan Ahrensburgissa takaa tuotteidemme korkean laadun. Toimintamme on maailmanlaajuista: ESYLUX tekee yhteistyötä kokeneen yrityksen kanssa. Useat tytäryhtiöt edustavat sitä Euroopassa, Aasiassa ja Oseaniassa.

Visio ja missio

Kansainvälisesti toimivana yrityksenä keskitymme älykkäisiin automaatio- ja valaistusratkaisuihin, jotka parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta toimistorakennuksissa, opetustiloissa ja sairaanhoitolaitoksissa. Pyrimme tähän omalla tutkimus-, kehitys- ja tuotantotyöllämme Hampurin lähellä sijaitsevassa Ahrensburgissa. Vaikka vaatimukset ovat usein hyvin monimutkaisia, panostamme tuoteratkaisuissamme etenkin siihen, että niitä on helppo käyttää. Toimintaamme leimaa alat ylittävä ajattelutapa, vastuuntuntoinen ihmisten ja resurssien kohtelu sekä tiukat laadulle, suunnittelulle, mukavuudelle ja palvelulle asetetut vaatimukset. Kehitämme aina uusia, häkellyttävän helppoja ratkaisuja, jotka yhdistävät automaation ja valaistuksen täydellisesti tilassa kuin tilassa.


Visiomme

Älykkäät ratkaisumme parantavat elämänlaatua ja energiatehokkuutta millä tahansa työpaikalla.


Missiomme

Tarjoamme tarpeen mukaan ohjautuvia automaatio- ja valaistusratkaisuja toimistoihin, opetustiloihin ja sairaanhoitolaitoksiin, ja olemmekin asentajien, suunnittelijoiden ja sijoittajien suosima toimittaja.

Kokemus ja laatu

Tarpeen mukaan ohjautuvat automaatio- ja valaistusratkaisumme eivät pelkästään paranna elämänlaatua ja energiatehokkuutta, vaan ne takaavat myös parhaan mahdollisen valaistuksen kaikilla työpaikoilla, kaikkina työpäivinä ja kaikille työtehtäville. Valaistusjärjestelmät, joissa on ESYLUX Light Control valaistusjärjestelmät ovat paras esimerkki siitä, miten automaatio ja valaistus voidaan yhdistää. Järjestelmissä yhdistyvät kattovalaisimet, ohjausyksikkö ja anturit, ja ne edustavat maailmanlaajuisesti ensimmäistä kaupallista ratkaisua työpaikan biologisesti vaikuttavan valaistuksen toteuttamisessa. Tämä on etenkin ESYLUXin SymbiLogic-tekniikan ansiota.  Se yhdistää automaation ja valaistuksen täydellisesti ja tuottaa biologisesti vaikuttavan valon, joka edistää ihmisten elinvoimaa, hyvinvointia keskittymiskykyä ja terveyttä työpaikalla dynaamisen, päivänvalon kaltaisen valaistuksen avulla.

Yhteiskuntavastuu

Eettisten toimintatapojen ja lain noudattamisen lisäksi ESYLUX toimii vastuullisesti, kaukonäköisesti ja yhteiskunnalliset seikat huomioivasti kaikilla yrityksen osa-alueilla. Asiat kuten vaatimustenmukaisuus, yrityksen yhteiskuntavastuu ja operatiivinen ympäristöjohtaminen ovat luonnollinen osa jokapäiväistä liiketoimintaamme.

Asetamme ihmiset etusijalle

Asetamme työntekijöidemme hyvinvoinnin etusijalle ja pyrimme aina kohtelemaan asiakkaitamme ja kumppaneitamme kunnioittavasti. Tarjoamme ystävällisen työympäristön, jossa on tilaa henkilökohtaiselle kehitykselle, sekä oikeudenmukaisen palkan ja mukautettua jatkokoulutusta, joka mahdollistaa optimaalisen urakehityksen. Koko yritys hyötyy tästä panostuksesta, sillä tyytyväiset työntekijät auttavat ESYLUXia menestymään myös jatkossa.

ESYLUX ymmärtää yhteiskuntavastuunsa. Hyödynnämme suunnitelmallista kestävän kehityksen hallintaa, jonka avulla kehitämme jatkuvasti prosessiemme ja rakenteidemme ekologisia, yhteiskunnallisia ja taloudellisia tekijöitä. Strategiamme pohjautuvat EcoVadisin – joka on yksi maailman johtavista yritysten kestävyysluokitusten tarjoajista – määrittämiin tiukkoihin standardeihin. Operatiivinen ympäristöjohtamisemme on sertifioitu ISO 14001 -standardin mukaisesti ja noudattaa siten maailmanlaajuisesti tunnustettua standardia.

ESYLUX certificate ISO 14001 (saksaksi)
ESYLUX-sertifikaatti ISO 14001 (englanniksi)

ESYLUX on myös sitoutunut noudattamaan ZVEI-VDMA:n eettisiä toimintaohjeita. Toimintaohjeet perustuvat kansainvälisiin ohjeisiin, ja niissä määritellään vastuullisen yritystoiminnan periaatteet ja standardit. Ohjeet kattavat terveyden ja turvallisuuden, sananvapauden, ihmisoikeudet, työolot, työntekijä- ja kuluttajansuojan, palkat ja ympäristönsuojelun.

ZVEI-VDMA:n toimintaohjeet

 


Tutkimus ja kehitys

ESYLUX suhtautuu alaansa intohimoisesti, ja yrityksen ajattelutapa ei rajoitu pelkästään asetettuihin vaatimuksiin ja tuotteiden asettamiin rajoihin. Panostamme jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen, jotta voisimme tuoda markkinoille uusia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka vähentävät energiankulutusta ja monimutkaisuutta edelleen. Meillä on teollisoikeuksia ja patentteja kansainvälisillä markkinoilla aina Yhdysvalloista Aasiaan saakka, mikä korostaa edelläkävijän asemaamme.

Innovaatioita, joita testataan jatkuvasti

Laboratorioidemme 40 työntekijää tutkivat esimerkiksi energiatehokkuutta ja digitalisointia sekä testaavat innovaatioitamme perusteellisesti. Insinöörimme tekevät vaativia kuumuus- ja kylmyyskokeita ja tekevät jokaiselle laitteelle todellisten olosuhteiden mukaisia rasitustestejä. Näin voidaan varmistaa, että laboratoriostamme lähtevät tuotteet eivät ole lyhytkestoisia hittituotteita, vaan tulevaisuuden vakiolaitteita.

Lue lisää aiheistamme, jotka valmistavat sinut tulevaisuuteen:
Älykästä valaistusta
Tarpeen mukaan ohjautuvaa automaatiota

Human Centric Lighting
Valonohjaus DALI-2:n mukaan

Yhteistoiminta ja jäsenyydet

Yhdessä saavutamme enemmän

ESYLUX keskittyy omaan ydinosaamiseensa ja kehittää innovatiivisia tekniikoita, tuotteita ja niihin liittyviä palveluita. Lisäksi haluamme huomioida kumppanimme, joille haluamme olla loistava esikuva tuottoisan yhteistyön merkeissä. Niinpä tuemme esimerkiksi verstasasiakkaidemme yritysjohtoa ja olemme E-Akademien kumppaneita.


KNX Saksa

KNX Deutschland e.V. näkee itsensä vuoropuhelufoorumina kaikille rakentamiseen ja rakennuksen käyttöön osallistuville ryhmille ja aloille. Keskeinen huolenaiheemme on tulevaisuuden talotekniikan infrastruktuurin yhteinen suunnittelu, joka perustuu hyväksi havaittuun KNX-standardiin. ESYLUX on ollut jäsen vuodesta 2022 lähtien.

https://www.knx.de/knx-deutschland/home/index.php

Graphisoft Building Systems

Vuodesta 2011 ESYLUX on tehnyt yhteistyötä Graphisoft Building Systemsin kanssa, joka on DDScad-ohjelmiston valmistaja. CAD-ratkaisua käyttävät suunnittelijat pääsevät käsiksi moniin tuotteisiimme ja niiden kaikkiin tietoihin.

DIALUX

DIALux on valaistuksensuunnitteluohjelmisto, jonka voi yhdistää omaan työnkulkuun. Hyvän kumppanuussuhteen ansiosta voimme tukea DIALuxia käyttäviä valosuunnittelijoita työssään omilla liitännäisillämme.

E-merkkikumppani

Olemme olleet sähköisen teollisuuden ja elektroniikkateollisuuden keskusjärjestön premium-merkkikumppani vuodesta 2010. Noudatamme aktiivisesti E-merkkikonseptin korkeita tavoitteita, jotka koskevat energiatehokkuutta, innovointikykyä ja jatkokoulutusta. Tämä näkyy tulevaisuuden huomioivissa palveluissamme ja tuotteissamme.

RELUX INFORMATIK AG

RELUX on yksi johtavista ammattimaisten valaistuksen suunnitteluohjelmistojen valmistajista. ESYLUX-tuotteiden anturi- ja tuotetiedot ovat olleet käytettävissä RELUX-sovelluksissa vuodesta 2012, jolloin kumppanuus solmittiin.

ZVEI – Sähköisen teollisuuden ja elektroniikkateollisuuden keskusjärjestö

Elektroniikkateollisuuden keskusjärjestö ZVEI edistää alan tutkimusta, digitalosointia ja innovointia Saksassa maailmanlaajuisesti toimivana edustajana. ESYLUX on ollut sen aktiivinen jäsen vuodesta 2008.

Palkinnot ja todistukset

Haluamme ennen kaikkea helpottaa asiakkaidemme elämää tuotteillamme ja ratkaisuillamme. Asiakkaiden tyytyväisyyden lisäksi meitä ilahduttaa se, että pystymme vakuuttamaan myös tiukat tuotearvostelijat. Tässä on valikoima ensiluokkaisia tuotteitamme, joista on iloa sinullekin.


Erinomainen valinta: kansainvälisen arvion saaneet ESYLUX-innovaatiot

PRANA+

PRANA+-jalkalamppumme sai vuonna 2016 arvostetun Red Dot -palkinnon mallisuunnittelunsa ansiosta. Menestys on Peter Schmidt, Belliero & Zandée -suunnittelutoimiston kanssa tehdyn yhteistyön tulosta. Huomioinarvoista oli, että PRANA+ voitti tähän mennessä suurimmassa kilpailijoiden osallistujajoukossa.


ATMO

ATMO-läsnäolotunnistimemme havaitsee kaikki tärkeät arvot talossa innovatiivisten anturiensa avulla. ATMO menestyi hyvin myös moniosaisessa, useita viikkoja kestäneessä PLUS X AWARD -kilpailussa. Siinä pätevät asiantuntijat arvioivat innovatiivisimmat tuotteet, ja ATMO vakuutti heidät yhtä lailla kolmessa luokassa.


PD-C360I/24 DUODIMPLUS

Iloitsimme myös toisen ESYLUX-tuotteen saamasta Plus X Award -palkinnosta, joka on yksi tärkeimmistä innovaatiopalkinnoista. Palkituilta tuotteilta vaaditaan erinomaisia ominaisuuksia. 25:ttä alaa edustava ammattilaistuomaristo näki näitä PD-C360i/24 DUODIMplus -läsnäoloilmaisimessamme viidessä eri luokassa.


ALVA 2017 -sarja

Noin 500 toimijaa esitteli innovaatioitaan alojen ammattilaisille eltefa 2017 -tapahtumassa Stuttgartissa. Tapahtuman mottona oli lisääntyvä verkottuminen, ja ESYLUXin älykkäät ratkaisut edustivat sitä parhaimmillaan. Tämän osoituksena ALVA-sarja sai elektrobörse smarthouse -julkaisun lukijapalkinnon.


ESYLUX

Omilta kumppaneilta saatu arvostus on osoitus siitä, että yritys on toiminut oikein. Stein im Brett -arvostuspalkinnon saaminen on varma osoitus tästä. iBaun alkuperäispalkinnon jaossa yli 3 000 käsityöyritykseltä kysytään, mikä on heidän paras valmistajakumppaninsa. Palkinto on kuin tuomaristonsa: aito, luja ja välitön. ESYLUX kiittää tukijoitaan.


Referenssit

Innovatiivisia tuotteitamme ja ratkaisujamme käytetään useissa rakennuksissa: toimistoissa, yliopistoissa, klinikoilla, hotelleissa, varastohalleissa sekä omakotitaloissa. Ne varmistavat, että tiloissa oleskelu on mukavaa, turvallista ja käytännöllistä. Vakuutu tästä itse.

Kontakt Sidebar fi

Kontakt Sidebar

OTA YHTEYTTÄ

* Pakollinen kenttä