Aktuelles Land wechseln?

ISS Communication Services

Paras mahdollinen työvalaistus huoltohenkilöille

ISS Facility Services Holding GmbH:n tavoitteena on luoda tilaratkaisuja, jotka parantavat liiketoiminnan suorituskykyä ja tekevät elämästä helpompaa, tuottavampaa ja miellyttävämpää. Pörssinoteerattu konserni perustettiin Kööpenhaminassa vuonna 1901, ja se on nykyään johtava yritys työpaikkakokemuksen ja toimitilahallinnan alalla. Siivous-, catering- ja turvallisuuspalvelut sekä vastaanotto- ja puhelinpalvelut ovat osa yli 70 maassa tarjottavaa laajaa palveluvalikoimaa teknisen kiinteistönhallinnan lisäksi.

Jotta ISS voisi tarjota työntekijöilleen ihanteelliset olosuhteet, se huolehtii siitä, että sen työpaikkoja nykyaikaistetaan säännöllisesti. Yksi esimerkki tästä on Bochumin toimipiste, jossa ISS Communication Services huolehtii suurimmista televiestintäalan asiakkaistaan. Valaistusjärjestelmät, joissa on Plug-and-play-liitännällä asennettu ESYLUX Light Control ja SymbiLogic-tekniikkaa käyttävä energiatehokas Human Centric Lighting -valaistus tarjoavat optimaalisen yhdistelmän elämänlaadun ja energiatehokkuuden parantamiseen.

  • Avotoimistot, ryhmätoimistot, kokoustilat, keittiötilat ja oleskelutilat: ELC-valaistusjärjestelmät, joissa on CELINE-sarjan kattovalaisimet ja SymbiLogic-tekniikalla toteutettu energiatehokas Human Centric Lighting -valaistus
  • Kaikkien alueiden manuaalinen ohjaus ELC-painikkeilla