Aktuelles Land wechseln?

Opel-kumppani Dello, Hampuri

Turvallisuutta ja energiatehokkuutta varastoinnissa ja logistiikassa

Dello on yksi suurimmista Opelin jälleenmyyjistä Euroopassa. Kun se suunnitteli uutta keskusvarastoaan, se keskittyi ennen kaikkea kahteen asiaan: työntekijöiden turvallisuuteen sekä nykyaikaiseen ja energiatehokkaaseen varastonhallintaan.

Jatkuvan käytön ja noudatettavien työturvallisuusmääräysten vuoksi logistiikkakeskusten tai korkeahyllyisten varastojen keinovalo joudutaan pitämään usein käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, myös silloin kun ketään ei ole paikalla. Pääkuljetusväylät on järkevää valaista kauttaaltaan turvallisuussyistä, kun taas sivukäytävien valaistus ei ole aina välttämätöntä. Näin ollen energiaa voitaisiin säästää huomattavasti.

Jotta tiukkoihin turvallisuusvaatimuksiin voitiin vastata ja samalla käyttää mahdollisimman vähän energiaa, 22 000 m²:n kokonaispinta-alalle asennettiin ESYLUXin varastoilmaisimet PD-C360i/24 DIMplus WH. Tämä läsnäoloilmaisin on suunniteltu asennettavaksi korkealle maasta. Ilmaisimen tunnistusalue on elliptinen, minkä ansiosta se kytkee valaisimet vain siinä käytävässä, missä henkilö on.

Ernst Dello GmbH & Co KG hyödyntää ESYLUXin energiatehokasta valaistuksen ohjausta myös monilla muilla alueilla.

ESYLUXin tuotteet soveltavat käyttäjän mukaan ohjautuvaa valaistusta, joten ne edistävät rakennuksen energiatehokkuutta kahdella eri tavalla. Ensinnäkin ne vähentävät valaistuksen energiankulutusta yhteensä noin 62 prosentilla. Lisäksi ESYLUXin läsnäoloilmaisimet vakuuttavat vähäisellä valmiustilan tehontarpeellaan, joka on alle 0,3 W.

  • PD-C 360i/24plus, PD-C 360i/6 mini, PD-C 360i/8 mini