Aktuelles Land wechseln?

Wissenschaftspark Kiel

Järjestelmä parantaa huoneilmaa ja valoa

Christian Albrechts -yliopiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva Wissenschaftspark Kiel -tiedepuisto tarjoaa yrityksille tilan tieteen alojen ja organisaatioiden väliset rajat ylittävään oppimiseen ja innovaatiokulttuurin kehittämiseen. Siellä tietämys, pätevyys ja elämänlaatu kohtaavat toisensa. Samalla huippuluokan talotekniikka lisää energiatehokkuutta ja mukavuutta, mikä puolestaan helpottaa uusien asiantuntijoiden palkkaamista – tämä havaittiin esimerkiksi Einsteineins-rakennuksen laajennuksen yhteydessä.

Kaupallisen sektorin älykkäistä rakennusohjaushankkeista aina suunnittelusta käyttöönottoon vastaava dc Services GmbH valitsi rakennukseen KNX-rakennusautomaatiojärjestelmän. ESYLUXin monianturiset ATMO-läsnäoloilmaisimet takaavat ilmanlaadun, lämpötilan ja valaistuksen energiatehokkaan optimoinnin työtiloissa, saniteettitiloissa ja taukotiloissa. Hyvinvointia tukeva, välkkymätön Human Centric Lighting -valaistusratkaisu toteutettiin plug-and-play-tekniikalla asennetuilla upotettavilla CELINE-kattovalaisimilla ja DALI-ohjaimilla.

  • Ryhmätyötiloissa, kokoustiloissa, hiljaisen työn tiloissa, puhelutiloissa, keittiönurkkauksissa ja saniteettitiloissa käytettiin ATMO-sarjan läsnäoloilmaisimia ja CELINE-sarjan upotettavia Tunable White -ELC-kattovalaisimia (plug-and-play-asennus käyttämällä ESYLUX-ohjainsarjoja, joissa on WAGOn WINSTA-liitännät).